Морозиво в мороженице – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Морозиво в мороженице – це смачний і нескладний у виконанні десерт для всієї родини. Порадуйте себе і близьких натуральним домашнім ласощами. Для приготування використовувати перевірену кулінарну збірку з восьми рецептів з покроковими фотографіями і описом.

Домашнє морозиво з вершків у мороженице

Домашнє морозиво з вершків у мороженице нескладно приготувати в домашніх умовах. Таке ласощі послужить смачною і більш корисною альтернативою магазинного продукту. Порадуйте себе і рідних морозивом з повністю натуральних інгредієнтів.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Вершки ½ л. (20% жирності)
  • Цукор-пісок 120 гр.
  • Ванілін 2 гр.

Процес приготування:

  1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Морозиво можна готувати тільки на вершках, але в крайньому випадку, якщо не вистачає вершків, можна додати молоко.
  2. У загальній мисці з’єднуємо всі інгредієнти. Збиваємо їх міксером до розчинення цукру.
  3. Переливаємо заготовку в відерце морожениці. Встановлюємо лопатку і вмикаємо прилад на 50 хвилин.
  4. За пару хвилин включиться холодильник, в приладі утворюється мінусова температура. Приблизно через 30 хвилин маса почне густіти. Це буде помітно візуально.
  5. за 50 хвилин прилад відключиться. Частування стане щільніше і загусне до потрібного стану.
  6. Відкривайте кришку і виймайте продукт з відерця.
  7. Домашнє морозиво з вершків у мороженице готово. Подавайте до столу і пригощайтеся!

Морозиво з молока в мороженице

Морозиво з молока в мороженице порадує вас ніжним і натуральним смаком. Такий десерт оцінять як дорослі, так і діти. Готуйте його з нашого перевіреного рецепту з покроковими фотографіями. Подавайте до столу просто так або прикрашайте шоколадом, свіжими ягодами.

Час готування – 2 години

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Молоко – 400 мл
  • Вершки 33% – 250 мл
  • Цукор – 0,5 склянки
  • ваніль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.

Крок 2. У каструлі або сотейнику з’єднуємо молоко з вершками. Відправляємо сюди цукор і екстракт ванілі для аромату.

Крок 3. Ставимо заготовку на плиту. Повільно нагріваємо і готуємо до розчинення цукру, постійно помішуючи. Знімаємо з плити і даємо охолонути.

Крок 4. Занурюємо остиглу суміш в мороженицю. Цей прилад зазвичай працює наступним чином: чашу необхідно потримати в морозилці за 8 годин або краще за добу до початку готування.

Крок 5. Включаємо прилад і чекаємо результату. Морожениця почне замішувати частування і вже через 20 хвилин ви помітите загустіння продукту. Точний час залежить від моделі. Приблизний час – від 20 до 50 хвилин.

Крок 6. Готове ласощі перекладаємо в контейнер і прибираємо в морозильну камеру для подачі. Рекомендується, щоб воно полежало деякий час в морозильнику.

Крок 7. Морозиво з молока в мороженице готово. Можна пробувати!

Морозиво Пломбір в мороженице

Морозиво Пломбір в мороженице – це дивовижне за смаком частування для всієї родини. Улюблений багатьма десерт нескладно приготувати в домашніх умовах. Використовуйте для цього перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки. Порадуйте себе і близьких!

Час готування – 4 години

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Молоко 3,2% – 1 склянка
  • Вершки 33% – 2 склянки
  • Цукор – ¾ склянки
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Екстракт ванілі – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. У великій мисці змішуємо молоко і вершки в зазначених кількостях.

Крок 2. Додаємо ваніль, цукор і щіпку солі.

Крок 3. Добре все перемішуємо, поки цукор повністю не розчиниться.

Крок 4. Наливаємо суміш в мороженицю і включаємо її.

Крок 5. Даємо морозиву заморозитися протягом 20-30 хвилин, або до тих пір, поки воно не стане густим і кремоподібним.

Крок 6. Готове морозиво переливаємо в контейнер і зберігаємо в морозильнику до готовності подачі. Рекомендується потримати його в морозильній камері не менше 4 годин.

Крок 7. Морозиво Пломбір в мороженице готово. Пригощайтеся! При подачі можна доповнити ягодами або шоколадною стружкою.

Морозиво зі згущеного молока без морожениці

Морозиво зі згущеного молока без морожениці кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Яскраве частування послужить відмінною альтернативою магазинного продукту. Урізноманітніть ваше меню десертів натуральним і більш корисним частуванням за допомогою нашого рецепта.

Час готування – 4 години

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Молоко згущене – 200 мл
  • Полуниця – 0,5 кг

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти.

Крок 2. Добре промиваємо полуницю під водою і даємо їй обсохнути. Також ви можете використовувати заморожену ягоду, але попередньо уточніть, чи впорається ваш измельчитесь з твердим продуктом.

Крок 3. Перекладаємо ягоду в глибоку миску і заливаємо згущеним молоком.

Крок 4. Далі перебиваємо вміст блендером до утворення однорідної ніжною кашки без великих грудочок.

Крок 5. Розливаємо заготовку по порційних формочках. Зручно для цього використовувати одноразові стаканчики.

Крок 6. По центру кожного стаканчика кладемо паличку. Прибираємо заготовки в морозильну камеру на 3-5 годин.

Крок 7. Морозиво зі згущеного молока без морожениці готово. Подавайте до столу і швидше пригощайтеся оригінальним ласощами!

Шоколадне морозиво в мороженице

Шоколадне морозиво в мороженице – це смачний і яскравий десерт для всієї сім’ї, який нескладно приготувати в домашніх умовах. Для спрощення кулінарного процесу використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями. Урізноманітніть меню ваших десертів.

Час готування – 4 години

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Вершки 20% – 400 мл
  • Шоколад темний – 200 гр.
  • Цукор – за смаком.
  • Лікер/коньяк – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Розламуємо шоколад на дрібні шматочки і розтоплюємо його на водяній бані до однорідного рідкого стану.

Крок 2. З’єднуємо розтоплений шоколад з вершками і гарненько збиваємо.

Крок 3. Відправляємо сюди цукор за смаком, якщо здається, що його не вистачає, і продовжуємо збивати до розчинення сухого інгредієнта.

Крок 4. Додаємо лікер або коньяк за бажанням і добре перемішуємо.

Крок 5. Охолоджуємо заготівлю і поміщаємо в мороженицю. Готуємо у відповідності з інструкцією виробника. Є морожениці, контейнер яких попередньо слід витримувати в морозильнику, а є моделі з вбудованим компресором.

Крок 6. Через 20-40 хвилин частування буде готово. Можна покласти його в морозильну камеру до подачі.

Крок 7. Шоколадне морозиво в мороженице готово. Подавайте до столу і пригощайтеся!

Полуничне морозиво в мороженице

Полуничне морозиво в мороженице приємно здивує вас ніжним і натуральним смаком, приємним ароматом. Такий десерт сподобається як дорослим, так і дітям. Готуйте його з нашого перевіреного кулінарному рецептом з покроковими фотографіями. Порадуйте себе і близьких!

Час готування – 2 години

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Полуниця – 200 гр.
  • Йогурт ванільний – 200 мл
  • Вершки жирні – 400 мл
  • Цукор – 6 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Нарізаємо шматочками полуниці і відправляємо в блендер. Подрібнюємо.

Крок 2. Додаємо в блендер до полуниці ванільний йогурт.

Крок 3. Знову збиваємо, поки не вийде однорідна маса.

Крок 4. Далі заготівлю перекладаємо в зручну миску і вливаємо сюди жирні вершки. Збиваємо все до однорідної пишної маси.

Крок 5. Додаємо цукор і знову збиваємо до однорідності.

Крок 6. Наливаємо отриману суміш в мороженицю і готуємо згідно інструкції виробника. Як правило, це швидкий процес і займає близько 20-40 хвилин. Після продукт потрібно потримати в морозилці до подачі.

Крок 7. Полуничне морозиво в мороженице готово. Швидше оцінюйте смак яскравого ласощі!

Бананове морозиво в мороженице

Бананове морозиво в мороженице нескладно приготувати в домашніх умовах. Таке ласощі послужить відмінною і більш смачною заміною магазинного продукту. Порадуйте себе і близьких банановим морозивом з натуральних інгредієнтів. Обіцяємо, що байдужих не залишиться.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Банани – 300 гр.
  • Вершки 33% – 150 мл
  • Лимони – 80 гр.
  • Молоко – 150 мл
  • Цукор – 150 гр.
  • Екстракт ванілі – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Нарізаємо банан на шматочки і викладіть в миску.

Крок 2. Фрукт подрібнюємо в блендері разом з шматочками лимона.

Крок 3. Додаємо до продуктів вершки, лимонний сік, молоко, цукор і екстракт ванілі. Добре перемішуємо.

Крок 4. Виливаємо суміш у холодну мороженицю і включаємо її. Прилад зазвичай працює наступним чином: чашу необхідно потримати в морозилці за 8 годин або краще за добу до початку готування. Але є морожениці, які не вимагають попереднього охолодження.

Крок 5. Даємо морозиву заморозитися протягом 40 хвилин, або до тих пір, поки воно не стане густим і кремоподібним.

Крок 6. Готове морозиво переливаємо в контейнер і зберігаємо в морозильнику до подачі.

Крок 7. Бананове морозиво в мороженице готово. Подавайте на порційних тарілках і пригощайтеся!

Ягідне морозиво в мороженице

Ягідне морозиво в мороженице – це дуже смачний і ароматний десерт, який нікого не залишить байдужим. Приготувати натуральне ласощі в домашніх умовах дуже просто. Для цього беріть на замітку перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Молоко – 200 мл
  • Вершки 33% – 200 мл
  • Білок яєчний – 3 шт.
  • Цукор – 100 гр.
  • Ягоди – 300 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Ягоди можна брати будь – за смаком.

Крок 2. Яєчні білки збиваємо до отримання пишної густої піни.

Крок 3. Поступово всипаємо сюди цукор і продовжуємо збивати, поки не отримаємо стійкий білковий крем.

Крок 4. Окремо збиваємо вершки до помітного загустіння.

Крок 5. Продовжуємо працювати міксером і з’єднуємо білкову масу зі збитими вершками.

Крок 6. Зменшуємо швидкість міксера і вливаємо молоко.

Крок 7. Доповнюємо масу подрібненими ягодами. Збиваємо до однорідності, переливаємо в мороженицю і включаємо її. Після готовності прибираємо частування в морозильник до подачі.

Крок 8. Ягідне морозиво в мороженице готово. Подавайте до столу!