Як приготувати смачне морозиво з вершків і згущеного молока?
Простий рецепт смачного морозива, в який не потрібно додавати цукор і яйця, а перемішувати додатково десерт не потрібно. Смак виходить насичено-вершковим і яскравим, а приготувати десерт може навіть починаюча господиня.
Час готування: 12 годин.
Час приготування: 20 хвилин.
Порцій – 4.
Склад:
- Вершки 33% – 500 мл
- Молоко згущене – 200 гр.
- Ванільний цукор – 1 ч. л.
Процес приготування:
1. Охолоджені вершки збиваємо за допомогою міксера, поки не з’являться м’які піки.
2. У масу додаємо ванільний цукор і згущене молоко. Добре збиваємо ще раз, поки суміш не стане однорідною.
3. Перекладаємо масу в підготовлені порційні формочки.
4. Залишаємо в морозилці на 8-12 годин, додатково перемішувати не потрібно.
5. Готове морозиво подавати як десерт до кави або чаю, прикрасивши ягодами або горіхами.