Морозиво з вершків – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Як приготувати смачне морозиво з вершків і згущеного молока?

Простий рецепт смачного морозива, в який не потрібно додавати цукор і яйця, а перемішувати додатково десерт не потрібно. Смак виходить насичено-вершковим і яскравим, а приготувати десерт може навіть починаюча господиня.

Час готування: 12 годин.

Час приготування: 20 хвилин.

Порцій – 4.

Склад:

  • Вершки 33% – 500 мл
  • Молоко згущене – 200 гр.
  • Ванільний цукор – 1 ч. л.

Процес приготування:

1. Охолоджені вершки збиваємо за допомогою міксера, поки не з’являться м’які піки.

2. У масу додаємо ванільний цукор і згущене молоко. Добре збиваємо ще раз, поки суміш не стане однорідною.

3. Перекладаємо масу в підготовлені порційні формочки.

4. Залишаємо в морозилці на 8-12 годин, додатково перемішувати не потрібно.

5. Готове морозиво подавати як десерт до кави або чаю, прикрасивши ягодами або горіхами.