Морозиво з вершків і згущеного молока – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Морозиво з вершків і згущеного молока – це неймовірно смачний десерт, який нескладно приготувати в домашніх умовах. Якщо ви хочете порадувати себе яскравим натуральним ласощами, то використовуйте нашу кулінарну добірку з десяти покроковий рецептів з фотографіями і докладним описом процесу.

Морозиво з 10 процентних вершків і згущеного молока

Морозиво з 10% вершків і згущеного молока кожен зможе приготувати в домашніх умовах з нашого перевіреного покрокового рецептом. Обов’язково беріть на замітку кулінарну ідею, якщо ви хочете порадувати себе і близьких смачним натуральним десертом.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Вершки 200 мл (10% жирності)
  • Молоко згущене 70 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний 10 гр.
  • Карамель 20 гр. (м’яка)

Процес приготування:

  1. Беремо нежирні 10 процентні вершки.
  2. Вливаємо їх в зручну ємність і збиваємо міксером або блендером.
  3. Виливаємо до пишної маси вказану кількість згущеного молока.
  4. Додаємо кукурудзяний крохмаль. Він виступає в ролі згущувача, так як використовуємо вершки з низьким відсотком жиру.
  5. Для додаткового смаку додаємо трохи карамелі. Збиваємо до однорідності.
  6. Переливаємо заготовку в контейнер і прибираємо його в морозилку на 6-8 годин. Кожну годину дістаємо продукт і ретельно перемішуємо його.
  7. Морозиво з 10 % вершків і згущеного молока готово. Пригощайтеся!

Домашнє морозиво з вершків 20% і згущеного молока

Домашнє морозиво з вершків 20% і згущеного молока – це неймовірно смачний домашній десерт, який нікого не залишить байдужим. Приготувати його своїми руками нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.

Час готування – 5 годин 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Склад:

  • Вершки 20% – 0,5 кг
  • Молоко згущене – 370 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Вершки використовуємо 20 %.

Крок 2. Охолоджені вершки вливаємо в глибоку миску. Починаємо збивати міксером на невеликій швидкості і поступово її збільшуємо.

Крок 3. Як тільки вершки почнуть густіти, виливаємо в них згущене молоко.

Крок 4. Продовжуємо збивати до з’єднання двох інгредієнтів.

Крок 5. Гарненько перемішуємо масу. Якщо посуд, в якій ви збивали заготівлю, підходить для морозильної камери, то залишаємо морозиво в ній.

Крок 6. Прибираємо частування в морозилку на 5 годин. Кожну годину дістаємо заготівлю і гарненько перемішуємо.

Крок 7. Домашнє морозиво з вершків 20% і згущеного молока готово. Пробуйте!

Морозиво «Пломбір» з вершків і згущеного молока

Морозиво «Пломбір» з вершків і згущеного молока – це дуже ніжний і апетитний десерт для всієї родини. Таке частування набагато смачніше і корисніше магазинного продукту. Рекомендуємо приготувати його за нашого перевіреного рецепту з покроковими фотографіями.

Час готування – 8 годин 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Склад:

  • Вершки 33% – 0,5 л.
  • Молоко згущене – 300 гр.
  • Ванілін – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.

Крок 2. Виливаємо охолоджені вершки густі в глибоку ємність. Вибирайте посуд з високими бортиками, щоб вершки не расплескались.

Крок 3. Збиваємо продукт міксером, поки він помітно не збільшиться в розмірі.

Крок 4. Виливаємо сюди згущене молоко і додаємо ванілін за смаком. Знову все збиваємо до однорідності.

Крок 5. Переливаємо заготовку в контейнер або іншу підходящу посуд. Прибираємо в морозильну камеру.

Крок 6. Тримаємо продукт в морозилці близько 6-8 годин. Щогодини вміст потрібно добре перемішувати.

Крок 7. Морозиво «Пломбір» з вершків і згущеного молока готово. Пробуйте і оцінюйте домашній десерт.

Морозиво з вареного згущеного молока і вершків

Морозиво з вареного згущеного молока та вершків – це неймовірно цікавий і яскравий за смаком домашній десерт. Таке морозиво приємно здивує ваших рідних. Щоб цей процес пройшов легко і зрозуміло, використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час готування – 5 годин 10 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Вершки 33% – 300 гр.
  • Молоко, згущене варене – 0,5 банки.
  • Лимон – 0,5 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти в потрібній кількості.

Крок 2. Густі вершки виливаємо в глибоку миску. Їх не потрібно попередньо збивати, так як вони досить жирні.

Крок 3. Доповнюємо вершки вареним згущеним молоком.

Крок 4. Сюди ж видавлюємо сік половинки лимона.

Крок 5. Починаємо збивати вміст міксером до утворення густої однорідної маси.

Крок 6. Отриману масу відправляємо в морозилку на 4-5 годин. Періодично дістаємо продукт і гарненько перемішуємо його.

Крок 7. Морозиво з вареного згущеного молока і вершків готово. Пригощайтеся!

Морозиво з вершків 33% і згущеного молока

Морозиво з вершків 33% і згущеного молока приємно порадує вас своїм ніжним смаком і апетитним ароматом. Натуральне ласощі послужить відмінною альтернативою магазинного продукту. Спробуйте приготувати за перевіреним рецептом з покроковими фото з нашої збірки.

Час готування – 6 годин 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Вершки 33% – 350 гр.
  • Молоко згущене – 200 гр.
  • Цукор ванільний – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Охолоджуємо жирні вершки і виливаємо в глибоку миску. Доповнюємо їх ванільним цукром.

Крок 2. Збиваємо вміст міксером, поки воно помітно не збільшиться в розмірі.

Крок 3. Виливаємо в пишну піну з вершків згущене молоко.

Крок 4. Продовжуємо збивати до з’єднання компонентів.

Крок 5. Після масу переливаємо в пластиковий контейнер.

Крок 6. Прибираємо заготовку в морозильну камеру на 4-6 годин.

Крок 7. Кожні 50-60 хвилин вміст потрібно добре перемішувати.

Крок 8. Морозиво з вершків 33% і згущеного молока готово. Розкладайте його за сервірування посуд і подавайте до столу з вашими улюбленими додатками!

Шоколадне морозиво з вершків, какао і згущеного молока

Шоколадне морозиво з вершків, какао і згущеного молока – це неймовірно цікавий і насичений за смаком домашній десерт. Таке морозиво приємно здивує вас і ваших близьких. Щоб кулінарний процес пройшов швидко і легко, використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час готування – 6 годин 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Вершки жирні – 350 гр.
  • Молоко згущене – 350 гр.
  • Какао-порошок – 2,5 ст. ложки
  • Кава розчинна – 3 ч. л.
  • Ром темний – 45 мл

Процес приготування:

Крок 1. Заварюємо кави в невеликій кількості води і перемішуємо з темним ромом.

Крок 2. Охолоджені вершки густі вливаємо в глибоку миску, починаємо збивати міксером.

Крок 3. Сюди ж вливаємо згущене молоко і кавову заготовку. Збиваємо до однорідності і утворення пишної густої маси.

Крок 4. Додаємо сюди вказану кількість какао-порошку.

Крок 5. Збиваємо все разом на невеликій швидкості до однорідності.

Крок 6. Переливаємо заготовку в контейнер і відправляємо в морозильну камеру на 4-6 годин. Щогодини масу ретельно перемішуємо.

Крок 7. Шоколадне морозиво з вершків, какао-порошку і згущеного молока готово. Можна пригощатися!

Полуничне морозиво зі згущеним молоком і вершками

Полуничне морозиво зі згущеним молоком і вершками – це яскравий і дуже ніжний десерт для всієї родини. Таке частування набагато смачніше магазинного продукту. Рекомендуємо приготувати його за нашого перевіреного рецепту з покроковими фотографіями. Вийде навіть у новачків. Порадуйте себе і своїх рідних!

Час готування – 6 годин 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Вершки 33% – 200 гр.
  • Молоко згущене – 200 гр.
  • Пюре полуничне – 0,5 кг
  • Варення з пелюсток троянд – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідну кількість інгредієнтів зі списку. Вершки попередньо охолоджуємо.

Крок 2. З’єднуємо полуничне пюре зі згущеним молоком і варенням. Збиваємо до однорідного стану.

Крок 3. Жирні вершки активно збиваємо міксером до збільшення в об’ємі.

Крок 4. Переливаємо сюди полуничну суміш. Гарненько все перемішуємо до однорідності.

Крок 5. Перелити масу в зручну форму.

Крок 6. Прибираємо заготовку в морозильну камеру на 4-6 годин. Щогодини масу ретельно перемішуємо.

Крок 7. Полуничне морозиво зі згущеним молоком і вершками готово. Пригощайтеся!

Морозиво з вершків, згущеного молока і банана

Морозиво з вершків, згущеного молока і банана – це дивовижно смачний і ніжний домашній десерт, який нікого не залишить байдужим. Приготувати його своїми руками нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.

Час готування – 2 години 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Вершки 33% – 250 мл
  • Молоко згущене – 0,5 банки.
  • Банан – 3 шт.
  • Цукор м’ятний – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Почнемо з підготовки інгредієнтів. Банани очистити від шкірки.

Крок 2. Далі очищений солодкий фрукт нарізаємо невеликими кружечками.

Крок 3. Занурюємо їх у чашу блендера і перебиваємо до ніжної однорідної кашки.

Крок 4. Вливаємо сюди близько склянки жирних вершків. Збиваємо все разом до утворення пишної густої маси. Після додаємо згущене молоко і м’ятний цукор. Знову збиваємо.

Крок 5. Переливаємо заготовку в зручний для застигання контейнер.

Крок 6. Відправляємо частування в морозильну камеру на кілька годин. Періодично дістаємо продукт і добре перемішуємо.

Крок 7. Морозиво з вершків, згущеного молока і банана готово. Подавайте до столу і швидше пробуйте!

Ягідне морозиво з вершками і згущеним молоком

Ягідне морозиво з вершками і згущеним молоком порадує вас своїм ніжним смаком і апетитним ароматом. Такий домашній десерт оцінять як дорослі, так і діти. А приготувати його не складе особливої праці. Для цього використовуйте перевірену кулінарну ідею з нашої збірки. Порадуйте себе і своїх рідних!

Час готування – 8 годин 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Вершки жирні – 150 мл
  • Молоко згущене – 150 мл
  • Ягоди – 100 мл

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Вершки необхідно використовувати жирні. Підійде 33%.

Крок 2. Вершки виливаємо в зручну ємність і збиваємо їх до густого стану. Половину ягід подрібнюємо виделкою і змішати з вершками.

Крок 3. Тонким струменем вливаємо сюди згущене молоко. Збиваємо до отримання однорідної пишної маси.

Крок 4. Решту ягід викладаємо в масу. Акуратно все перемішуємо і виливаємо в контейнер.

Крок 5. Перекладаємо заготовку в морозильник на дві години. Після перемішуємо вміст і кладемо назад. Заморожуємо продукт 8 годин, перемішуючи кожні дві години.

Крок 6. Ягідне морозиво з вершками і згущеним молоком готово. Розкладайте по порційних тарілках і пригощайтеся!

Морозиво з вершків і згущеного молока у вафельному коржі

Морозиво з вершків і згущеного молока у вафельному коржі – це оригінальна кулінарна ідея для всієї родини. Такий десерт порадує апетитним виглядом і неймовірно ніжним смаком. Щоб швидко і легко приготувати його в домашніх умовах, використовуйте перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 6 годин 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Склад:

  • Вершки 33% – 0,5 л.
  • Молоко згущене – 380 гр.
  • Корж вафельний – 2 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Вершки попередньо охолоджуємо.

Крок 2. Виливаємо жирні вершки в глибоку миску.

Крок 3. Активно збиваємо міксером, поки маса не стане густою і пишною.

Крок 4. Виливаємо сюди згущене молоко.

Крок 5. Збиваємо все віночком до однорідності.

Крок 6. Один вафельний корж викладаємо у форму для випікання або іншу підходящу посуд.

Крок 7. Виливаємо заготовку на корж і прикриваємо другим коржем.

Крок 8. Прибираємо продукт в морозильну камеру на 5-6 годин.

Крок 9. Морозиво з вершків і згущеного молока у вафельному коржі готово. Нарізайте і пригощайтеся!