Морозиво з вершків і згущеного молока – це неймовірно смачний десерт, який нескладно приготувати в домашніх умовах. Якщо ви хочете порадувати себе яскравим натуральним ласощами, то використовуйте нашу кулінарну добірку з десяти покроковий рецептів з фотографіями і докладним описом процесу.
Морозиво з 10 процентних вершків і згущеного молока
Морозиво з 10% вершків і згущеного молока кожен зможе приготувати в домашніх умовах з нашого перевіреного покрокового рецептом. Обов’язково беріть на замітку кулінарну ідею, якщо ви хочете порадувати себе і близьких смачним натуральним десертом.
Інгредієнти на
2 порц.
- Вершки 200 мл (10% жирності)
- Молоко згущене 70 гр.
- Крохмаль кукурудзяний 10 гр.
- Карамель 20 гр. (м’яка)
Процес приготування:
- Беремо нежирні 10 процентні вершки.
- Вливаємо їх в зручну ємність і збиваємо міксером або блендером.
- Виливаємо до пишної маси вказану кількість згущеного молока.
- Додаємо кукурудзяний крохмаль. Він виступає в ролі згущувача, так як використовуємо вершки з низьким відсотком жиру.
- Для додаткового смаку додаємо трохи карамелі. Збиваємо до однорідності.
- Переливаємо заготовку в контейнер і прибираємо його в морозилку на 6-8 годин. Кожну годину дістаємо продукт і ретельно перемішуємо його.
- Морозиво з 10 % вершків і згущеного молока готово. Пригощайтеся!
Домашнє морозиво з вершків 20% і згущеного молока
Домашнє морозиво з вершків 20% і згущеного молока – це неймовірно смачний домашній десерт, який нікого не залишить байдужим. Приготувати його своїми руками нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.
Час готування – 5 годин 20 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Склад:
- Вершки 20% – 0,5 кг
- Молоко згущене – 370 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Вершки використовуємо 20 %.
Крок 2. Охолоджені вершки вливаємо в глибоку миску. Починаємо збивати міксером на невеликій швидкості і поступово її збільшуємо.
Крок 3. Як тільки вершки почнуть густіти, виливаємо в них згущене молоко.
Крок 4. Продовжуємо збивати до з’єднання двох інгредієнтів.
Крок 5. Гарненько перемішуємо масу. Якщо посуд, в якій ви збивали заготівлю, підходить для морозильної камери, то залишаємо морозиво в ній.
Крок 6. Прибираємо частування в морозилку на 5 годин. Кожну годину дістаємо заготівлю і гарненько перемішуємо.
Крок 7. Домашнє морозиво з вершків 20% і згущеного молока готово. Пробуйте!
Морозиво «Пломбір» з вершків і згущеного молока
Морозиво «Пломбір» з вершків і згущеного молока – це дуже ніжний і апетитний десерт для всієї родини. Таке частування набагато смачніше і корисніше магазинного продукту. Рекомендуємо приготувати його за нашого перевіреного рецепту з покроковими фотографіями.
Час готування – 8 годин 20 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Склад:
- Вершки 33% – 0,5 л.
- Молоко згущене – 300 гр.
- Ванілін – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.
Крок 2. Виливаємо охолоджені вершки густі в глибоку ємність. Вибирайте посуд з високими бортиками, щоб вершки не расплескались.
Крок 3. Збиваємо продукт міксером, поки він помітно не збільшиться в розмірі.
Крок 4. Виливаємо сюди згущене молоко і додаємо ванілін за смаком. Знову все збиваємо до однорідності.
Крок 5. Переливаємо заготовку в контейнер або іншу підходящу посуд. Прибираємо в морозильну камеру.
Крок 6. Тримаємо продукт в морозилці близько 6-8 годин. Щогодини вміст потрібно добре перемішувати.
Крок 7. Морозиво «Пломбір» з вершків і згущеного молока готово. Пробуйте і оцінюйте домашній десерт.
Морозиво з вареного згущеного молока і вершків
Морозиво з вареного згущеного молока та вершків – це неймовірно цікавий і яскравий за смаком домашній десерт. Таке морозиво приємно здивує ваших рідних. Щоб цей процес пройшов легко і зрозуміло, використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час готування – 5 годин 10 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Вершки 33% – 300 гр.
- Молоко, згущене варене – 0,5 банки.
- Лимон – 0,5 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти в потрібній кількості.
Крок 2. Густі вершки виливаємо в глибоку миску. Їх не потрібно попередньо збивати, так як вони досить жирні.
Крок 3. Доповнюємо вершки вареним згущеним молоком.
Крок 4. Сюди ж видавлюємо сік половинки лимона.
Крок 5. Починаємо збивати вміст міксером до утворення густої однорідної маси.
Крок 6. Отриману масу відправляємо в морозилку на 4-5 годин. Періодично дістаємо продукт і гарненько перемішуємо його.
Крок 7. Морозиво з вареного згущеного молока і вершків готово. Пригощайтеся!
Морозиво з вершків 33% і згущеного молока
Морозиво з вершків 33% і згущеного молока приємно порадує вас своїм ніжним смаком і апетитним ароматом. Натуральне ласощі послужить відмінною альтернативою магазинного продукту. Спробуйте приготувати за перевіреним рецептом з покроковими фото з нашої збірки.
Час готування – 6 годин 20 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Вершки 33% – 350 гр.
- Молоко згущене – 200 гр.
- Цукор ванільний – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Охолоджуємо жирні вершки і виливаємо в глибоку миску. Доповнюємо їх ванільним цукром.
Крок 2. Збиваємо вміст міксером, поки воно помітно не збільшиться в розмірі.
Крок 3. Виливаємо в пишну піну з вершків згущене молоко.
Крок 4. Продовжуємо збивати до з’єднання компонентів.
Крок 5. Після масу переливаємо в пластиковий контейнер.
Крок 6. Прибираємо заготовку в морозильну камеру на 4-6 годин.
Крок 7. Кожні 50-60 хвилин вміст потрібно добре перемішувати.
Крок 8. Морозиво з вершків 33% і згущеного молока готово. Розкладайте його за сервірування посуд і подавайте до столу з вашими улюбленими додатками!
Шоколадне морозиво з вершків, какао і згущеного молока
Шоколадне морозиво з вершків, какао і згущеного молока – це неймовірно цікавий і насичений за смаком домашній десерт. Таке морозиво приємно здивує вас і ваших близьких. Щоб кулінарний процес пройшов швидко і легко, використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час готування – 6 годин 20 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Вершки жирні – 350 гр.
- Молоко згущене – 350 гр.
- Какао-порошок – 2,5 ст. ложки
- Кава розчинна – 3 ч. л.
- Ром темний – 45 мл
Процес приготування:
Крок 1. Заварюємо кави в невеликій кількості води і перемішуємо з темним ромом.
Крок 2. Охолоджені вершки густі вливаємо в глибоку миску, починаємо збивати міксером.
Крок 3. Сюди ж вливаємо згущене молоко і кавову заготовку. Збиваємо до однорідності і утворення пишної густої маси.
Крок 4. Додаємо сюди вказану кількість какао-порошку.
Крок 5. Збиваємо все разом на невеликій швидкості до однорідності.
Крок 6. Переливаємо заготовку в контейнер і відправляємо в морозильну камеру на 4-6 годин. Щогодини масу ретельно перемішуємо.
Крок 7. Шоколадне морозиво з вершків, какао-порошку і згущеного молока готово. Можна пригощатися!
Полуничне морозиво зі згущеним молоком і вершками
Полуничне морозиво зі згущеним молоком і вершками – це яскравий і дуже ніжний десерт для всієї родини. Таке частування набагато смачніше магазинного продукту. Рекомендуємо приготувати його за нашого перевіреного рецепту з покроковими фотографіями. Вийде навіть у новачків. Порадуйте себе і своїх рідних!
Час готування – 6 годин 20 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Вершки 33% – 200 гр.
- Молоко згущене – 200 гр.
- Пюре полуничне – 0,5 кг
- Варення з пелюсток троянд – 100 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідну кількість інгредієнтів зі списку. Вершки попередньо охолоджуємо.
Крок 2. З’єднуємо полуничне пюре зі згущеним молоком і варенням. Збиваємо до однорідного стану.
Крок 3. Жирні вершки активно збиваємо міксером до збільшення в об’ємі.
Крок 4. Переливаємо сюди полуничну суміш. Гарненько все перемішуємо до однорідності.
Крок 5. Перелити масу в зручну форму.
Крок 6. Прибираємо заготовку в морозильну камеру на 4-6 годин. Щогодини масу ретельно перемішуємо.
Крок 7. Полуничне морозиво зі згущеним молоком і вершками готово. Пригощайтеся!
Морозиво з вершків, згущеного молока і банана
Морозиво з вершків, згущеного молока і банана – це дивовижно смачний і ніжний домашній десерт, який нікого не залишить байдужим. Приготувати його своїми руками нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.
Час готування – 2 години 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Вершки 33% – 250 мл
- Молоко згущене – 0,5 банки.
- Банан – 3 шт.
- Цукор м’ятний – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Почнемо з підготовки інгредієнтів. Банани очистити від шкірки.
Крок 2. Далі очищений солодкий фрукт нарізаємо невеликими кружечками.
Крок 3. Занурюємо їх у чашу блендера і перебиваємо до ніжної однорідної кашки.
Крок 4. Вливаємо сюди близько склянки жирних вершків. Збиваємо все разом до утворення пишної густої маси. Після додаємо згущене молоко і м’ятний цукор. Знову збиваємо.
Крок 5. Переливаємо заготовку в зручний для застигання контейнер.
Крок 6. Відправляємо частування в морозильну камеру на кілька годин. Періодично дістаємо продукт і добре перемішуємо.
Крок 7. Морозиво з вершків, згущеного молока і банана готово. Подавайте до столу і швидше пробуйте!
Ягідне морозиво з вершками і згущеним молоком
Ягідне морозиво з вершками і згущеним молоком порадує вас своїм ніжним смаком і апетитним ароматом. Такий домашній десерт оцінять як дорослі, так і діти. А приготувати його не складе особливої праці. Для цього використовуйте перевірену кулінарну ідею з нашої збірки. Порадуйте себе і своїх рідних!
Час готування – 8 годин 20 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Вершки жирні – 150 мл
- Молоко згущене – 150 мл
- Ягоди – 100 мл
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Вершки необхідно використовувати жирні. Підійде 33%.
Крок 2. Вершки виливаємо в зручну ємність і збиваємо їх до густого стану. Половину ягід подрібнюємо виделкою і змішати з вершками.
Крок 3. Тонким струменем вливаємо сюди згущене молоко. Збиваємо до отримання однорідної пишної маси.
Крок 4. Решту ягід викладаємо в масу. Акуратно все перемішуємо і виливаємо в контейнер.
Крок 5. Перекладаємо заготовку в морозильник на дві години. Після перемішуємо вміст і кладемо назад. Заморожуємо продукт 8 годин, перемішуючи кожні дві години.
Крок 6. Ягідне морозиво з вершками і згущеним молоком готово. Розкладайте по порційних тарілках і пригощайтеся!
Морозиво з вершків і згущеного молока у вафельному коржі
Морозиво з вершків і згущеного молока у вафельному коржі – це оригінальна кулінарна ідея для всієї родини. Такий десерт порадує апетитним виглядом і неймовірно ніжним смаком. Щоб швидко і легко приготувати його в домашніх умовах, використовуйте перевірений покроковий рецепт.
Час готування – 6 годин 20 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Склад:
- Вершки 33% – 0,5 л.
- Молоко згущене – 380 гр.
- Корж вафельний – 2 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Вершки попередньо охолоджуємо.
Крок 2. Виливаємо жирні вершки в глибоку миску.
Крок 3. Активно збиваємо міксером, поки маса не стане густою і пишною.
Крок 4. Виливаємо сюди згущене молоко.
Крок 5. Збиваємо все віночком до однорідності.
Крок 6. Один вафельний корж викладаємо у форму для випікання або іншу підходящу посуд.
Крок 7. Виливаємо заготовку на корж і прикриваємо другим коржем.
Крок 8. Прибираємо продукт в морозильну камеру на 5-6 годин.
Крок 9. Морозиво з вершків і згущеного молока у вафельному коржі готово. Нарізайте і пригощайтеся!