Моті – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Як приготувати «Моті» в мікрохвильовці?

Як приготувати «Моті» в мікрохвильовці? На даний момент цей запит є дуже популярним у всіх пошукових системах. Але це зовсім не дивно, адже «моті» — це модні тістечка родом з Японії. У цьому рецепті ми розповімо вам у всіх подробицях секрети приготування.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 8.

Інгредієнти:

  • Борошно рисова – 1 склянка
  • Цукор-пісок – ½-1 склянки
  • Вода – 200 мл
  • Оцет – ¼ ч. л.
  • Барвник харчовий – за смаком.
  • Крохмаль картопляний – 3-4 ст. л.
  • Шоколад – 90 гр.
  • Молоко/вершки – 1-2 ст. л

Процес приготування:

Крок 1. Готування починаємо з начинки, так як рисове тісто швидко втрачає свою еластичність. Кладемо В чашу розламані плитку шоколаду і підливаємо молоко (можна замінити вершками).

Крок 2. Розтоплюємо компоненти на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Після обов’язково перемішуємо.

Крок 3. Однорідну шоколадну масу злегка остуджуємо і формуємо кульки невеликого розміру – на час прибираємо в холод.

Крок 4. Переходимо до тесту: в робочій ємності об’єднуємо борошно, барвник і цукровий пісок.

Крок 5. Сухий склад розбавляємо водою з оцтом – гарненько перемішуємо.

Крок 6. Затягуємо ємність плівкою і у два-три етапи прогріваємо в мікрохвильовці по 60-90 секунд, в перервах помішуючи. Густу основу охолодити до теплого стану.

Крок 7. Стіл і руки обсипаємо крохмалем, з тіста формуем «ковбаску», ділимо на 8 рівних сегментів.

Крок 8. З кожного шматочка формуємо коржик, в центр кладемо підготовлену начинку.

Крок 9. Защипливаем краю і кілька разів прокатує по поверхні, надаючи правильну круглу форму.

Крок 10. Викладаємо «моті» на сервірувальне блюдо і подаємо до столу. Приємного апетиту!