Як приготувати «Моті» в мікрохвильовці?
Як приготувати «Моті» в мікрохвильовці? На даний момент цей запит є дуже популярним у всіх пошукових системах. Але це зовсім не дивно, адже «моті» — це модні тістечка родом з Японії. У цьому рецепті ми розповімо вам у всіх подробицях секрети приготування.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 8.
Інгредієнти:
- Борошно рисова – 1 склянка
- Цукор-пісок – ½-1 склянки
- Вода – 200 мл
- Оцет – ¼ ч. л.
- Барвник харчовий – за смаком.
- Крохмаль картопляний – 3-4 ст. л.
- Шоколад – 90 гр.
- Молоко/вершки – 1-2 ст. л
Процес приготування:
Крок 1. Готування починаємо з начинки, так як рисове тісто швидко втрачає свою еластичність. Кладемо В чашу розламані плитку шоколаду і підливаємо молоко (можна замінити вершками).
Крок 2. Розтоплюємо компоненти на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Після обов’язково перемішуємо.
Крок 3. Однорідну шоколадну масу злегка остуджуємо і формуємо кульки невеликого розміру – на час прибираємо в холод.
Крок 4. Переходимо до тесту: в робочій ємності об’єднуємо борошно, барвник і цукровий пісок.
Крок 5. Сухий склад розбавляємо водою з оцтом – гарненько перемішуємо.
Крок 6. Затягуємо ємність плівкою і у два-три етапи прогріваємо в мікрохвильовці по 60-90 секунд, в перервах помішуючи. Густу основу охолодити до теплого стану.
Крок 7. Стіл і руки обсипаємо крохмалем, з тіста формуем «ковбаску», ділимо на 8 рівних сегментів.
Крок 8. З кожного шматочка формуємо коржик, в центр кладемо підготовлену начинку.
Крок 9. Защипливаем краю і кілька разів прокатує по поверхні, надаючи правильну круглу форму.
Крок 10. Викладаємо «моті» на сервірувальне блюдо і подаємо до столу. Приємного апетиту!