Мясо по-французьки з курячого філе в духовці – 7 рецептів з покроковими фото

Куряче філе з помідорами, сиром і грибами

У цьому рецепті ми розповімо, як приготувати соковите і ніжне куряче філе по-французьки з помідорами і грибами. Сирна скоринка надає страві гарний вигляд і апетитний аромат, таке блюдо відразу хочеться спробувати.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Філе куряче – 1 шт.
  • Гриби – 200 гр.
  • Цибуля – 1-2 шт.
  • Помідори – 1 шт.
  • Сир – 150 гр.
  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Куряче філе помийте, промокніть паперовими рушниками і розріжте на три частини.

2. Накрийте м’ясо харчовою плівкою і відбийте молотком з одного боку.

3. Потім переверніть м’ясо і відбийте його з іншого боку.

4. Гриби помийте, очистіть і наріжте тонкими скибочками.

5. Викладіть гриби на розігріту сковороду і смажте, поки вся волога не випарується.

6. Після цього додайте на сковороду подрібнену цибулю.

7. Продовжуйте смажити гриби і цибулю до золотистого кольору.

8. Готову засмажку з грибів і цибулі перекладіть на тарілку.

9. Помідори помийте і наріжте півкільцями. Сир натріть на крупній тертці.

10. Деко змастіть рослинною олією, викладіть на нього м’ясо, посоліть і приправте його.

11. Змастіть м’ясо гірчицею.

12. На куряче філе покладіть засмажку з цибулі і грибів, потім викладіть по кілька шматочків помідорів.

13. Далі посипте заготовки тертим сиром.

14. Готуйте куряче філе по-французьки в духовці при 180 градусах 20 хвилин. Готову страву подавайте на стіл з гарніром за своїм смаком.

Приємного апетиту!