Куряче філе з помідорами, сиром і грибами
У цьому рецепті ми розповімо, як приготувати соковите і ніжне куряче філе по-французьки з помідорами і грибами. Сирна скоринка надає страві гарний вигляд і апетитний аромат, таке блюдо відразу хочеться спробувати.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Філе куряче – 1 шт.
- Гриби – 200 гр.
- Цибуля – 1-2 шт.
- Помідори – 1 шт.
- Сир – 150 гр.
- Гірчиця – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Куряче філе помийте, промокніть паперовими рушниками і розріжте на три частини.
2. Накрийте м’ясо харчовою плівкою і відбийте молотком з одного боку.
3. Потім переверніть м’ясо і відбийте його з іншого боку.
4. Гриби помийте, очистіть і наріжте тонкими скибочками.
5. Викладіть гриби на розігріту сковороду і смажте, поки вся волога не випарується.
6. Після цього додайте на сковороду подрібнену цибулю.
7. Продовжуйте смажити гриби і цибулю до золотистого кольору.
8. Готову засмажку з грибів і цибулі перекладіть на тарілку.
9. Помідори помийте і наріжте півкільцями. Сир натріть на крупній тертці.
10. Деко змастіть рослинною олією, викладіть на нього м’ясо, посоліть і приправте його.
11. Змастіть м’ясо гірчицею.
12. На куряче філе покладіть засмажку з цибулі і грибів, потім викладіть по кілька шматочків помідорів.
13. Далі посипте заготовки тертим сиром.
14. Готуйте куряче філе по-французьки в духовці при 180 градусах 20 хвилин. Готову страву подавайте на стіл з гарніром за своїм смаком.
Приємного апетиту!