Смачне м’ясо по-французьки з свинини з сиром і грибами у фользі
Цікавий варіант приготування м’яса по-французьки в фользі порційно. М’ясо виходить дуже м’яким і соковитим.
Час готування: 60 хв
Час приготування: 45 хв.
Порцій – 4.
Склад:
- Свинина – 600 гр.
- Сир – 100 гр.
- Печериці – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Зелень – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
1. Свинину порізати на шматочки. Нарізайте стільки шматочків, скільки порцій хочете отримати.
2. Відбийте м’ясо. Потім кожен шматочок посипте сіллю і спеціями за смаком і залиште на 15 хвилин просочуватися.
3. Поки м’ясо маринується, наріжте цибулю і гриби в довільному розмірі. Потім викладіть на розігріту з рослинною олією сковороду цибулю. Обсмажте його 3-4 хвилини. До нього слідом додайте гриби і обсмажте все разом, поки гриби не зарум’яняться.
4. Приступайте до формування порцій. Для кожної порції приготуйте окремий шматок фольги. На фольгу викладайте шматочок свинини. Зверху на нього кладіть суміш цибулі з грибами.
5. Підніміть краї фольги так, щоб вони сформували подобу бортиків. Посипте зверху сиром.
6. Закрутіть фольгу і поставте в духовку. Духовку заздалегідь розігрійте до 190 градусів. Випікайте 40-50 хвилин. Якщо ви хочете більш ніжне блюдо з м’яким сиром, то фольгу не відкривайте до готовності. Якщо ви віддаєте перевагу рум’яну сирну скоринку, то за 5-10 хвилин до готовності відкрийте фольгу і залиште зарумяниваться. Подавайте таке м’ясо прямо у фользі, розклавши кожну порцію на тарілку. При подачі можна прикрасити зеленню. Приємного апетиту!