Минтай в клярі – 8 рецептів приготування на сковороді з покроковими фото

Соковитий і ароматний минтай в пивному клярі

Оригінальний спосіб приготувати минтай – використовувати кляр на пиві. Страва вийде соковитим, рум’яним і неймовірно ароматним. Ідеальна закуска для всієї родини або великої компанії.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 8

Склад:

  • Минтай – 700 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно – 120 гр.
  • Пиво світле – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Минтай звільняємо від кісток, і отримане філе нарізаємо на невеликі рівні шматочки.

2. Окремо збиваємо яйця з сіллю, просіваємо до них борошно. Продовжуємо замішувати.

3. Вливаємо в кляр трохи пива. Перемішуємо.

4. Кожен шматочок риби ретельно просочуємо в рідкій заготівлі.

5. Далі рибу смажимо на олії до утворення яскравою хрусткої скоринки.

6. Викладаємо минтай в пивному клярі на блюдо і подаємо до столу. Готово!