Соковитий і ароматний минтай в пивному клярі
Оригінальний спосіб приготувати минтай – використовувати кляр на пиві. Страва вийде соковитим, рум’яним і неймовірно ароматним. Ідеальна закуска для всієї родини або великої компанії.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 8
Склад:
- Минтай – 700 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно – 120 гр.
- Пиво світле – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Минтай звільняємо від кісток, і отримане філе нарізаємо на невеликі рівні шматочки.
2. Окремо збиваємо яйця з сіллю, просіваємо до них борошно. Продовжуємо замішувати.
3. Вливаємо в кляр трохи пива. Перемішуємо.
4. Кожен шматочок риби ретельно просочуємо в рідкій заготівлі.
5. Далі рибу смажимо на олії до утворення яскравою хрусткої скоринки.
6. Викладаємо минтай в пивному клярі на блюдо і подаємо до столу. Готово!