Начинка для пиріжків – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати начинку для пиріжків з картоплею?

Насичена картопляна начинка для пиріжків сподобається тим, хто віддає перевагу їсти суп або бульйон не з хлібом, а з чимось більш істотним.

Час приготування: 30 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 4.

Склад:

  • дріжджове Тісто – 300 гр.
  • Картопля – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Бекон копчено-варений – 150 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Очищені картоплини нарізають дрібними кубиками.

2. Цибулину також подрібнюють, щоб вийшли кубики пропорційно картопляним.

3. Бекон також повинен бути нарізаний за аналогією з іншими компонентами начинки.

4. Всі інгредієнти змішують в одній мисці і доводять до смаку за допомогою бажаної кількості перцю і солі.

5. З тіста скачують невеликі кульки, роблять заглиблення посередині кожного для начинки, викладають її і защипують краю.

6. Заготовки викладають на деко, змащене маслом, так, щоб шви-защипи виявилися знизу. Зверху пиріжки змащують збитим яйцем і випікають до рум’яного кольору при середній температурі нагрівання духовки. Насолоджуйтесь!