Як приготувати начинку для пиріжків з картоплею?
Насичена картопляна начинка для пиріжків сподобається тим, хто віддає перевагу їсти суп або бульйон не з хлібом, а з чимось більш істотним.
Час приготування: 30 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 4.
Склад:
- дріжджове Тісто – 300 гр.
- Картопля – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Бекон копчено-варений – 150 гр.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Яйце – 1 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Очищені картоплини нарізають дрібними кубиками.
2. Цибулину також подрібнюють, щоб вийшли кубики пропорційно картопляним.
3. Бекон також повинен бути нарізаний за аналогією з іншими компонентами начинки.
4. Всі інгредієнти змішують в одній мисці і доводять до смаку за допомогою бажаної кількості перцю і солі.
5. З тіста скачують невеликі кульки, роблять заглиблення посередині кожного для начинки, викладають її і защипують краю.
6. Заготовки викладають на деко, змащене маслом, так, щоб шви-защипи виявилися знизу. Зверху пиріжки змащують збитим яйцем і випікають до рум’яного кольору при середній температурі нагрівання духовки. Насолоджуйтесь!