Начинка для пиріжків – 10 рецептів приготування з покроковими фото

М’ясна начинка з фаршу для пиріжків

Рецепт для тих, хто навіть пиріжки воліє з м’ясом. Вони можуть подавати як самостійне блюдо або прикрасити обід з м’ясним або овочевим бульйоном, або не надто густим супом. Переважно вибирати не занадто сухий фарш або додати до нього трохи бекону або жиру.

Час приготування: 55 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 4.

Склад:

  • Жовток – 2 шт.
  • Кунжут – 2 ст. л.
  • Фарш м’ясний – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції для м’ясних страв – за смаком.
  • Вода – ¼ склянки
  • дріжджове Тісто – 300 гр.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

1. Очищені цибулини нарізати дуже дрібно.

2. Фарш змішують з цибулею, додають сіль, спеції і трохи води.

3. Тісто ділять на шматочки і скачують кожен кульку.

4. Розплющують кульки, щоб вийшли коржі, і в кожну кладуть м’ясну начинку. Акуратно закривають пиріжки. Можна надати їм будь-яку форму – від круглих до трикутників або квадратиків.

5. Деко для випікання змащують маслом, викладають заготовки і дають їм постояти 15 хвилин, а після змащують жовтком і присипають кунжутом.

6. Випікають м’ясні пиріжки протягом півгодини. Температура включення духовки – 180 градусів. Готові вироби подають, коли вони злегка охолонуть.