Навага з цибулею і морквою
Навага з цибулею і морквою відрізняється особливим ніжним смаком, соковитістю і поживними властивостями. Подавайте страву до обіднього столу або сімейному вечері. Запевняємо, що ніхто не залишиться байдужим. Для приготування апетитною риби беріть на замітку перевірений рецепт з покроковим описом процесу.
Час приготування – 45 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Навага – 4 шт.
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Морква – 1 шт.
 - Борошно – 2 ст. л.
 - Сік лимона – 2 ст. л.
 - Сіль – за смаком.
 - Перець чорний мелений – за смаком.
 - Сметана – 150 гр.
 - Масло рослинне – для смаження.
 - Зелень для подачі.
 
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо навагу і добре промиваємо її під водою, обсушуємо.
Крок 2. Далі рибу нарізаємо порційними шматочками.
Крок 3. Солимо, перчимо рибні шматки і поливаємо їх лимонним соком.
Крок 4. Очищаємо овочі. Цибулю дрібно нарізаємо, а моркву натираємо на тертці.
Крок 5. Обсмажуємо цибулю з морквою на олії до м’якого стану.
Крок 6. Перекладаємо овочеву заготовку на тарілку.
Крок 7. Рибні шматки обвалюємо в борошні.
Крок 8. Обсмажуємо навагу на олії до золотистої скоринки з усіх боків.
Крок 9. Викладаємо на рибу цибулю з морквою.
Крок 10. Солимо блюдо, доповнюємо сметаною і поливаємо невеликою кількістю води.
Крок 11. Тушкуємо частування під кришкою на невеликому вогні 20 хвилин.
Крок 12. Навага з цибулею і морквою готова. Посипайте ароматною зеленню і подавайте до столу!












