Дуже смачна окрошка з ковбасою і картоплею на кефірі
Смачне і поживне перше блюдо, окрошку, зазвичай подають в теплу пору. Окрошка готується за лічені хвилини, просто наріжте інгредієнти, додайте спеції і залийте холодним кефіром.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 8.
Склад:
- Огірок – 250 гр.
- Редис – 150 гр.
- Картопля – 350 гр.
- Цибуля зелена – 50 гр.
- Ковбаса – 150 гр.
- Яйця курячі – 3 шт.
- Кефір – 1,5 л.
- Вода – 0,5 л.
- Сік лимонний – 1 ст. л.
- Кріп – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Цукор – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Картоплю і яйця зваріть до готовності, очистіть і наріжте кубиками. Варену ковбасу також наріжте кубиками.
2. Редис і огірки помийте і наріжте тонкою соломкою.
3. Зелень вимити і дрібно порубаєте ножем.
4. Всі інгредієнти складіть в каструлю, залийте холодним кефіром, додайте сіль, цукор і лимонний сік, перемішайте.
5. Далі влийте холодну кип’ячену воду, її може знадобиться трохи більше або менше, залежно від бажаної консистенції супу. Готову окрошку розлийте по тарілках і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!