Як приготувати смачну окрошку на квасі та кефірі?
Смачну домашню можна приготувати окрошку на квасі та кефірі. Простий у виконанні продукт порадує свіжим ароматом і поживними властивостями. Подавайте до обіду.
Час приготування: 50 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Квас – 4 склянки
- Кефір -2 ст.
- Картопля – 7 шт.
- Яйце – 5 шт.
- Огірок – 4 шт.
- Редис – 5 шт.
- Ковбаса варена – 400 гр.
- Цибуля зелена – 1 пучок.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Відварюємо курячі яйця, остуджуємо їх і нарізаємо невеликими кубиками.
2. Також відварюємо картоплю і даємо йому охолонути.
3. Далі обробляємо огірки і редис. Овочі можна натерти на тертці або дрібно порізати.
4. Кубиками нарізаємо варену ковбасу.
5. Подрібнюємо заздалегідь промитий зелений лук.
6. Всі продукти занурюємо в загальну каструлю.
7. Слідом додаємо картоплю. Його можна подрібнити ножем або за допомогою яйцерізки.
8. Солимо всі інгредієнти і акуратно вимішуємо.
9. Розкладаємо заготовку по порційних тарілках.
10. Заливаємо блюдо охолодженим квасом і кефіром. Можна пробувати!