Омлет з ковбасою – 8 рецептів на сковороді з покроковими фото

Омлет з ковбасою і помідорами

Омлет з ковбасою і помідорами є найпопулярнішим варіантом і майже класичним, адже всі інгредієнти за смаком добре поєднуються, так і страва виходить красивим. У цьому рецепті вибираємо ковбасу варено-копчену, обсмажуємо з помідором і заливаємо омлетною масою.

Час приготування: 20 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 2.

Склад:

  • Яйце велике – 3 шт.
  • Молоко – 100 мл
  • Ковбаса варено-копчена – 100 гр.
  • Помідори – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Відразу підготуйте, згідно з рецептом, всі інгредієнти для омлету.

Крок 2. Промийте помідор, ковбасу очистити від оболонки, і наріжте ці інгредієнти невеликими шматочками.

Крок 3. В окремий посуд розбийте три великих курячих яйця.

Крок 4. Насипте до них за своїм смаком сіль з чорним перцем і налийте молоко.

Крок 5. Виделкою або вінчиком яйця з молоком просто перемішайте до однорідності, збивати їх не треба.

Крок 6. У сковорідці розігрійте трохи рослинного масла і протягом 2 хвилин обсмажте нарізку ковбаси з помідором.

Крок 7. Потім залийте їх омлетною масою, перемішувати її не треба.

Крок 8. Сковороду прикрийте кришкою і готуйте омлет на невеликому вогні протягом 8-10 хвилин.

Крок 9. Приготований омлет з ковбасою і помідорами посипте зеленню і сервіруйте до столу в гарячому вигляді. Приємного апетиту!