Омлет з ковбасою і помідорами
Омлет з ковбасою і помідорами є найпопулярнішим варіантом і майже класичним, адже всі інгредієнти за смаком добре поєднуються, так і страва виходить красивим. У цьому рецепті вибираємо ковбасу варено-копчену, обсмажуємо з помідором і заливаємо омлетною масою.
Час приготування: 20 хвилин.
Час приготування: 10 хвилин.
Порції: 2.
Склад:
- Яйце велике – 3 шт.
- Молоко – 100 мл
- Ковбаса варено-копчена – 100 гр.
- Помідори – 100 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Відразу підготуйте, згідно з рецептом, всі інгредієнти для омлету.
Крок 2. Промийте помідор, ковбасу очистити від оболонки, і наріжте ці інгредієнти невеликими шматочками.
Крок 3. В окремий посуд розбийте три великих курячих яйця.
Крок 4. Насипте до них за своїм смаком сіль з чорним перцем і налийте молоко.
Крок 5. Виделкою або вінчиком яйця з молоком просто перемішайте до однорідності, збивати їх не треба.
Крок 6. У сковорідці розігрійте трохи рослинного масла і протягом 2 хвилин обсмажте нарізку ковбаси з помідором.
Крок 7. Потім залийте їх омлетною масою, перемішувати її не треба.
Крок 8. Сковороду прикрийте кришкою і готуйте омлет на невеликому вогні протягом 8-10 хвилин.
Крок 9. Приготований омлет з ковбасою і помідорами посипте зеленню і сервіруйте до столу в гарячому вигляді. Приємного апетиту!