Омлет з сосисками і помідорами
Омлет з сосисками і помідорами – це проста в готуванні, але в той же час дуже апетитне блюдо, яке допоможе вам за короткий проміжок часу, ситно і поживно нагодувати всю сім’ю. Завдяки додаванню томатів, страва насичується кисло-солодким соком – дуже смачно!
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 7-10 хв.
Порції – 2.
Інгредієнти:
- Сосиски – 2 шт.
- Помідори – 1 шт.
- Цибуля – ½ шт.
- Яйця – 2 шт.
- Молоко – 50 мл
- Масло соняшникове – 1,5 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Половинку цибулини очищаємо, знімаємо упаковку з м’ясної складової, під струменем води ретельно промиваємо яйця.
Крок 2. Сосиски ріжемо на колечка середньої товщини.
Крок 3. Нарізаємо півкільцями ріпчасту цибулю, а помідор кубиками.
Крок 4. В піалі збовтуємо курячі яйця і молоко.
Крок 5. Присмачую невеликою кількістю солі і меленого перцю – заважаємо.
Крок 6. На розігрітому рослинному маслі пасеруємо цибулю до прозорості, додаємо сосиски, а потім і томат. Перемішавши, смажимо близько 3-4 хвилин.
Крок 7. Виливаємо підготовлену суміш для омлету.
Крок 8. Прикриваємо блюдо кришкою, зменшуємо полум’я до мінімуму і засікаємо 8-10 хвилин.
Крок 9. Перед подачею доповнюємо омлет скибочками багета і кетчупом – трапезуєм. Приємного апетиту!