Омлет з сосисками – 5 рецептів приготування з покроковими фото

Омлет з сосисками і помідорами

Омлет з сосисками і помідорами – це проста в готуванні, але в той же час дуже апетитне блюдо, яке допоможе вам за короткий проміжок часу, ситно і поживно нагодувати всю сім’ю. Завдяки додаванню томатів, страва насичується кисло-солодким соком – дуже смачно!

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 7-10 хв.

Порції – 2.

Інгредієнти:

  • Сосиски – 2 шт.
  • Помідори – 1 шт.
  • Цибуля – ½ шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Молоко – 50 мл
  • Масло соняшникове – 1,5 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Половинку цибулини очищаємо, знімаємо упаковку з м’ясної складової, під струменем води ретельно промиваємо яйця.

Крок 2. Сосиски ріжемо на колечка середньої товщини.

Крок 3. Нарізаємо півкільцями ріпчасту цибулю, а помідор кубиками.

Крок 4. В піалі збовтуємо курячі яйця і молоко.

Крок 5. Присмачую невеликою кількістю солі і меленого перцю – заважаємо.

Крок 6. На розігрітому рослинному маслі пасеруємо цибулю до прозорості, додаємо сосиски, а потім і томат. Перемішавши, смажимо близько 3-4 хвилин.

Крок 7. Виливаємо підготовлену суміш для омлету.

Крок 8. Прикриваємо блюдо кришкою, зменшуємо полум’я до мінімуму і засікаємо 8-10 хвилин.

Крок 9. Перед подачею доповнюємо омлет скибочками багета і кетчупом – трапезуєм. Приємного апетиту!