Омлет з сосисками – 5 рецептів приготування з покроковими фото

Омлет на молоці з сосисками в духовці

Омлет на молоці з сосисками – це оригінальне страву, приготовлене з яєць з різними доповненнями. В даному випадку рекомендуємо вам використовувати м’ясні напівфабрикати і пір’я свіжого зеленого лука, так страва виходить дуже ароматним і смачним. А для пишноти слід використовувати невелику жароміцну форму.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Яйця – 2 шт.
  • Молоко – 60 мл
  • Сосиски – 1 шт.
  • Цибуля зелена – 2 пера.
  • Масло вершкове – 20 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. У форму для запікання викладаємо шматочки вершкового масла.

Крок 2. Зверху висипаємо нарізку з промитого і обсушенного лука.

Крок 3. Зверху викладаємо кільця сосиски.

Крок 4. В окрему ємність розбиваємо два яйця, орієнтуючись по своєму смаку, додаємо чорний перець і сіль.

Крок 5. Підливаємо молоко і гарненько перемішуємо.

Крок 6. Отриману масу виливаємо в жароміцну форму.

Крок 7. Переміщаємо посуд в духовку, попередньо прогрітий до 180 градусів, на 12-15 хвилин.

Крок 8. Розрізаємо, викладаємо на тарілки і подаємо до столу. Приємного апетиту!