Омлет на молоці з сосисками в духовці
Омлет на молоці з сосисками – це оригінальне страву, приготовлене з яєць з різними доповненнями. В даному випадку рекомендуємо вам використовувати м’ясні напівфабрикати і пір’я свіжого зеленого лука, так страва виходить дуже ароматним і смачним. А для пишноти слід використовувати невелику жароміцну форму.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Яйця – 2 шт.
- Молоко – 60 мл
- Сосиски – 1 шт.
- Цибуля зелена – 2 пера.
- Масло вершкове – 20 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. У форму для запікання викладаємо шматочки вершкового масла.
Крок 2. Зверху висипаємо нарізку з промитого і обсушенного лука.
Крок 3. Зверху викладаємо кільця сосиски.
Крок 4. В окрему ємність розбиваємо два яйця, орієнтуючись по своєму смаку, додаємо чорний перець і сіль.
Крок 5. Підливаємо молоко і гарненько перемішуємо.
Крок 6. Отриману масу виливаємо в жароміцну форму.
Крок 7. Переміщаємо посуд в духовку, попередньо прогрітий до 180 градусів, на 12-15 хвилин.
Крок 8. Розрізаємо, викладаємо на тарілки і подаємо до столу. Приємного апетиту!