Ніжний омлет з сиром в целофановому пакеті, зварений в окропі
Повітряний, буквально тане в роті омлет, на приготування якого не доведеться витрачати багато зусиль. Омлет виходить дуже пишним, а сир приємно різноманітить знайомий яєчний смак.
Час приготування: 40 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 1.
Склад:
- Яйця – 4 шт.
- Молоко – 200 гр.
- Сир – 70 гр.
- Сіль – за смаком
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
1. Наливаємо в каструлю воду і ставимо її закипати на плиту. Поки вода нагрівається, натираємо на дрібній тертці сир.
2. Яйця розбиваємо в миску і збиваємо до піни. Додаємо зіль і перемішуємо.
3. Вливаємо до яєць молоко і знову збиваємо до піни.
4. Тертий сир висипаємо в яєчну суміш і ретельно перемішуємо.
5. Переливаємо суміш в харчовій пакет, зав’язуємо його верх на міцний вузол і опускаємо в киплячу воду.
6. Варимо омлет близько півгодини. Перед подачею дістаємо його з пакета і посипаємо зеленню. Приємного апетиту!