Омлет зварений в пакеті в каструлі – 5 покрокових рецептів з фото

Ніжний омлет з сиром в целофановому пакеті, зварений в окропі

Повітряний, буквально тане в роті омлет, на приготування якого не доведеться витрачати багато зусиль. Омлет виходить дуже пишним, а сир приємно різноманітить знайомий яєчний смак.

Час приготування: 40 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 1.

Склад:

  • Яйця – 4 шт.
  • Молоко – 200 гр.
  • Сир – 70 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

1. Наливаємо в каструлю воду і ставимо її закипати на плиту. Поки вода нагрівається, натираємо на дрібній тертці сир.

2. Яйця розбиваємо в миску і збиваємо до піни. Додаємо зіль і перемішуємо.

3. Вливаємо до яєць молоко і знову збиваємо до піни.

4. Тертий сир висипаємо в яєчну суміш і ретельно перемішуємо.

5. Переливаємо суміш в харчовій пакет, зав’язуємо його верх на міцний вузол і опускаємо в киплячу воду.

6. Варимо омлет близько півгодини. Перед подачею дістаємо його з пакета і посипаємо зеленню. Приємного апетиту!