Овочеве рагу з кабачками поживна частування для домашнього столу. Ніжне і смачне блюдо можна подавати до обіду, також воно добре поєднується з м’ясними та рибними продуктами. Беріть на замітку 10 покрокових рецептів з докладним описом процесу. Актуальним для літнього сезону.
Класичне овочеве рагу з кабачками і картоплею
Оцініть яскравий рецепт виконання овочевого рагу з картоплею і кабачками. Страва порадує неймовірною поживністю і оригінальним смаком. Можна подавати як гарнір або як самостійне частування.
Інгредієнти на
4 порц.
- Кабачок 2 шт.
- Картопля 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кріп ½ шт.
- Часник 1 зуб.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Масло рослинне для смаження
Процес приготування:
- Як приготувати овочеве рагу з кабачками? Старанно промиваємо кабачки нарізаємо на невеликі кубики. Тонку шкірку знімати не обов’язково.
- Далі очищаємо картоплю і також його ріжемо.
- Дрібно розбираємо ріпчасту цибулю і обсмажуємо до рум’янцю на рослинному маслі. Слідом викладаємо картоплю.
- Близько 10 міну готуємо картоплю і доповнюємо його кабачками.
- Солимо і перчимо продукти. Сюди ж продавлюємо через прес зубчики часнику, додаємо подрібнену зелень. Розмішуємо і тушкуємо на слабкому вогні ще 20 хвилин.
- Овочеве рагу з кабачків і картоплі готово. Розкладайте по тарілках. Подавайте до столу з гарніром або без нього.
Овочеве рагу з кабачками, капустою і картоплею на сковороді
Ситне овочеве рагу можна приготувати з кабачка, капусти і картоплі. Апетитне блюдо порадує соковитим смаком і неймовірним літнім ароматом. Подавайте частування до обіду або вечері.
Час приготування: 35 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Кабачок – 1 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Капуста білокачанна – 150 гр.
- Морква – 1 шт.
- Паста томатна – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Вода – 80 мл
- Масло вершкове – 20 гр.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Невеликими кубиками нарізаємо очищений кабачок. Обсмажуємо продукт в рослинній олії кілька хвилин.
2. Слідом відправляємо в сковороду дрібно порізану капусту і терту моркву. Солимо і розмішуємо продукти.
3. Масу викладаємо в невеликі картопляні кубики, томатну пасту і шматочок вершкового масла. Вливаємо воду і тушкуємо під кришкою 25 хвилин.
4. Соковите рагу з картоплі, кабачка і капусти готово. Діліть частування на порції і подавайте до столу з будь-якими м’ясними продуктами.
Соковите овочеве рагу з кабачками і баклажанами
Соковите і ароматне овочеве рагу виходить з кабачків і баклажанів. Апетитне літнє блюдо можна ставити на стіл або використовувати як гарнір. Оцініть швидкий і цікавий процес приготування.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Кабачок – 2 шт.
- Баклажан – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Помідор – 1 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Промиваємо і при необхідності кабачок очищаємо. Далі нарізаємо його дрібними кубиками.
2. Промиваємо кабачок і також обробляємо його ножем.
3. Подрібнюємо інші овочі будь-яким підходящим способом.
4. На рослинному маслі обсмажуємо спочатку цибулю, часник, моркву і болгарський перець. За смаком можна обсипати продукти спеціями.
5. Слідом викладаємо баклажани. Розмішуємо і тушкуємо близько 5 хвилин.
6. Додаємо шматочки кабачка. Солимо страву.
7. Помідор натираємо на тертці. Шкірку не використовуємо.
8. Отриману пасту відправляємо до овочів. Перемішуємо інгредієнти, додаємо за смаком спеції і тушкуємо ще 15 хвилин.
9. Соковите рагу з кабачків і баклажанів готово.
Як смачно запекти овочеве рагу з м’ясом і кабачками в духовці?
Яскраве за смаком і поживну страву для домашнього меню – овочеве рагу з кабачків і м’яса. Частування стане цікавим обідом на швидку руку. Порадуйте рідних соковитою та ароматною кулінарної ідеєю.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Кабачок – 1 шт.
- Філе куряче – 250 гр.
- Сметана – 2 ст. л.
- Зелень – 0,5 пучка.
- Сіль – за смаком.
- Соус соєвий – 1 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Куряче філе ріжемо невеликими шматочками і маринуємо в невеликій кількості соєвого соусу.
2. Старанно промиваємо кабачок і розділяємо його на невеликі кубики. Тонку шкірку знімати не обов’язково.
3. Спершу у сковороді обсмажуємо овоч, а потім викладаємо до нього м’ясні шматочки.
4. Солимо вміст, доповнюємо подрібненою зеленню і сіллю. Розмішуємо і тушкуємо блюдо 15 хвилин на слабкому вогні.
5. Ситна страва з м’яса і овочів готово. Діліть його на порції і подавайте до столу!
Покроковий рецепт приготування рагу з овочів в мультиварці
В сезон свіжих овочів кращим рішенням для вашого сімейного обіду буде приготувати рагу з додаванням кабачка. Рецепт овочевого частування передбачає використання мультиварки, що помітно заощадить ваш час.
Час приготування: 50 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Кабачок – 800 гр.
- Капуста білокачанна – 500 гр.
- Картопля – 1 кг
- Морква – 2 шт.
- Соус соєвий – 50 мл
- Майонез – 1 ст. л.
- Паста томатна – 1 ст. л.
- Вода – 200 мл
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні продукти. Овочі заздалегідь промиваємо під водою.
2. Очищаємо картоплю і ріжемо його шматками середнього розміру.
3. Також чинимо і з кабачком.
4. Дрібними кубиками розбираємо очищену моркву.
5. Дрібно шаткуємо білокачанну капусту.
6. Подрібнюємо часник. Можна також використовувати і його стебла.
7. Включаємо мультиварку в режим для смаження. Тут на рослинному маслі обсмажуємо кубики моркви.
8. Сюди ж додаємо і кабачок.
9. Далі занурюємо в чашу часник і капусту.
10. В окремій тарілці змішуємо соєвий соус з майонезом і томатною пастою.
11. Заливаємо суміш охолола кип’яченою водою і розмішуємо до однорідності.
12. У чашу опускаємо шматочки картоплі. Заливаємо все підготовленою сумішшю.
13. Готуємо страву в режимі «гасіння» близько 30 хвилин.
14. Гаряче овочеве рагу готово. Можна ділити на порції і подавати до столу!
Овочеве рагу з кабачками, баклажанами, перцем і помідорами
Яскраве овочеве частування для вашого столу – рагу з кабачків, баклажанів, перців і помідорів. Приготувати апетитну літній частування зовсім не складно. Оцініть простий і швидкий рецепт в домашніх умовах.
Час приготування: 35 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Кабачок – 1 шт.
- Баклажан – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Перець болгарський – 2 шт.
- Помідор – 4 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Зелень для подачі.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Подрібнену цибулю обсмажуємо до м’якості в сковороді або казані.
2. Відправляємо до цибулі брусочки очищеної моркви.
3. Слідом додаємо тонкі кільця болгарського перцю.
4. Миємо та очищаємо кабачок. Ріжемо його кружечками або половинками. Кладемо продукт в загальну масу.
5. Сюди ж додаємо підготовлені баклажани. Тушкуємо масу близько 10 хвилин.
6. Через деякий час викладаємо в обжарку тонкі помідорні кружечки.
7. Вимішуємо блюдо, солимо і посипаємо будь-якими спеціями за смаком.
8. Тушкуємо ще 15 хвилин і вимикаємо плиту.
9. Ділимо частування на порції, прикрашаємо свіжою ароматною зеленню і ставимо на стіл.
Дуже смачне і ситне рагу з куркою і кабачками
Поживна страва з курячого філе, кабачка та інших овочів стане яскравим рішенням для вашого обіду або вечері. Овочеве рагу з м’ясом порадує вас простою кулінарним процесом, а також смаком і ароматом.
Час приготування: 50 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Кабачок – 1 шт.
- Філе куряче – 300 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Помідор – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Вода – 100 мл
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Куряче філе розморожуємо і розділяємо його на невеликі шматочки.
2. Моркву натираємо на тертці, а цибулю подрібнюємо.
3. Болгарський перець очищаємо від насіння, потім ріжемо його тонкою соломкою.
4. Промитий і очищений кабачок від шкірки ріжемо невеликими кубиками.
5. Інгредієнти викладаємо в сковороду або каструлю. Доповнюємо масу водою, сіллю, перцем і тертим помідором. Тушкуємо 30 хвилин.
6. Соковита овочева заготівля з куркою готова. Розкладайте по тарілках і пригощайте близьких.
Як просто і смачно приготувати рагу з фаршем і кабачками?
Ситне блюдо, яке підійде до сімейного обіду, можна приготувати з м’ясного фаршу і кабачка. Беріть на замітку простий рецепт соковитого і ароматного овочевого рагу для всієї родини.
Час приготування: 35 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Кабачок – 800 гр.
- Фарш м’ясний – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Помідор – 3 шт.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 1 шт.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Сметана – 60 гр.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні продукти для приготування рагу. Овочі промиваємо, а м’ясний фарш розморожуємо.
2. Подрібнюємо овочі. Моркву натираємо, а інші продукти, крім помідорів, розбираємо невеликими шматками.
3. Помідори ж ошпарюємо і натираємо до стану кашки.
4. Підготовлені продукти відправляємо в сковороду з олією. Тушкуємо їх близько 10 хвилин.
5. Окремо обсмажуємо м’ясний фарш до зміни в кольорі.
6. Викладаємо фарш на овочеву заготовку. Доповнюємо страву сіллю, спеціями і сметаною. Розмішуємо і тушкуємо на слабкому вогні 15 хвилин.
7. Соковите рагу з овочами і фаршем готово. Діліть його на порції і подавайте до столу.
Овочеве рагу з кабачками і цвітною капустою без м’яса
Ароматне овочеве рагу можна подавати до обіду як гарнір або як самостійне блюдо. Оцініть яскравий рецепт частування з додаванням кабачка і цвітної капусти.
Час приготування: 35 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Кабачок – 1 шт.
- Капуста кольорова – 150 гр.
- Брокколі – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Зелень – 1 пучок.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Старанно промиваємо кабачок і розбираємо його тонкими шматочками. Знімаємо шкірку за бажанням.
2. Далі обробляємо ножем очищені цибулю і моркву.
3. Нарізані овочі занурюємо до сковороду з рослинним маслом. Смажимо їх до легкого рум’янцю.
4. Брокколі і цвітну капусту ділимо на суцвіття. Інгредієнти викладаємо в загальну масу.
5. Солимо і перчимо продукти. Тушкуємо до готовності близько 20 хвилин на слабкому вогні.
6. Овочеве блюдо в домашніх умовах готово. Діліть його на порції і подавайте до столу.
Соковите і ароматне рагу з кабачками і грибами на сковорідці
Соковите овочеве рагу вийде більш поживним з додавання кабачка і грибів. Приготуйте смачне частування, яке можна подавати як гарнір або самостійне обідня страва.
Час приготування: 35 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Кабачок – 2 шт.
- Гриби шампіньйони – 250 гр.
- Морква – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Помідор черрі – 10 шт.
- Часник – 4 зубчики.
- Зелень – 1 пучок.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Очищаємо цибулю з морквою, а після нарізаємо їх на дрібні шматки.
2. Старанно промиваємо печериці. Розділяємо їх на четвертинки.
3. Звільняємо від насіння болгарські перці. Подрібнюємо їх ножем.
4. Всі підготовлені продукти опускаємо в розігріту сковороду. Смажимо їх на рослинному маслі близько 5 хвилин.
5. В цей час подрібнюємо будь-яким зручним способом кабачки і часник.
6. Нарізаємо зелень і помідори черрі.
7. Занурюємо інші продукти в загальну масу. Солимо і перчимо вміст, тушкуємо близько 20 хвилин.
8. Яскраве овочеве рагу з грибами готово. Діліть його на порції і подавайте до столу.