Овочевий суп можна варити з сезонних продуктів або з заморожених. Це прекрасне блюдо для любителів легкої і корисної їжі. Ми зібрали 10 смачних рецептів цього супу.
Овочевий суп-пюре з вершками
Рецептів приготування супів величезна безліч. Багато шанувальників у супів з вмістом вершків, вони мають насичену консистенцію і спокусливий вершковий аромат. Ми пропонуємо приготувати чудовий овочевий суп-пюре з вершками.
Інгредієнти на
4 порц.
- Вода 1 л
- Овочі 500 гр. заморожені
- Картопля 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Масло рослинне для смаження
- Вершки 100 мл 33%
- Сіль за смаком
- Спеції і Приправи за смаком
Процес приготування:
- Овочевий суп зварити дуже легко. Картопля очистіть і наріжте кубиками. У каструлю влийте воду, додайте сіль за смаком і викладіть картоплю. Поставте каструлю на вогонь.
- Цибулю і моркву очистити. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на тертці.
- Обсмажте подрібнені цибулю і моркву на рослинній олії до м’якості.
- Коли картопля дійде до напівготовності, викладіть в каструлю асорті із заморожених овочів, варіть 5 хвилин.
- Після цього додайте в каструлю засмажку з цибулі і моркви, перемішайте.
- Зніміть каструлю з вогню, пюрируйте суп блендером.
- Поверніть суп-пюре на вогонь, влийте вершки, додайте спеції за смаком. Доведіть суп до кипіння і вимкніть вогонь.
- Овочевий суп-пюре подавайте зі свіжою зеленню і грінками.

Приємного апетиту!