Бананові панкейки на молоці
Бананові панкейки на молоці – це чудова ідея для смачного та ситного сніданку чи перекушування, яке буде гідно оцінено всіма членами вашої родини. Повітряні та рум’яні млинці рекомендується подавати зі свіжими фруктами, згущеним молоком або улюбленим варенням або джемом.
Час приготування – 25 хв.
Час приготування – 10-15 хв.
Порції – 4.
Інгредієнти:
- Банан – 1 шт.
- Молоко коров’яче – 350 мл.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор-пісок – 1 ст.
- Олія вершкове – 50 гр.
- Розпушувач тесту – 2 ч. л.
- Борошно – 180 гр.
Процес приготування:
Крок 1. У глибокій ємності розбиваємо яйце з додаванням цукрового піску.
Крок 2. В іншій піалі ретельно розминаємо м’якоть стиглого банана.
Крок 3. До яєчної суміші викладаємо фруктове пюре і переливаємо розтоплене та охолоджене вершкове масло.
Крок 4. Вливаємо молоко та перемішуємо.
Крок 5. Борошно просіюємо разом із розпушувачем та порціями вводимо в основу, замішуємо однорідне тісто.
Крок 6. На розпечену сковорідку виливаємо 2-3 столові ложки тіста та розмазуємо, надаючи круглу форму.
Крок 7. Смажити по 2-3 хвилини з кожної сторони на середньому нагріванні.
Крок 8. Теплі панкейки сервіруємо та подаємо до столу. Смачного!