Пишні панкейки на молоці з розпушувачем
Пишні панкейки на молоці з розпушувачем – це страва американської кухні, яка не має нічого спільного з нашими оладками або млинцями. Головною відмінністю є смаження на сухій сковороді, завдяки чому панкейки завжди виходять рум’яними і щільними.
Час приготування – 25 хв.
Час приготування – 10-15 хв.
Порції – 3.
Інгредієнти:
- Молоко коров’яче – 200 мл.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – 1 щіпка.
- Цукор-пісок – 50 гр.
- Борошно – 150 гр.
- Розпушувач тесту – 1 год.
- Олія вершкове – 50 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Продукти, які нам знадобляться, викладаємо на робочий стіл.

Крок 2. Вершкове масло розтоплюємо в мікрохвильовій печі або водяній бані.

Крок 3. Акуратно розбиваємо яйця та відокремлюємо білки від жовтків.

Крок 4. Жовтки перемішуємо з молоком.

Крок 5. В отриману масу просіюємо борошно з розпушувачем, змішуємо.

Крок 6. Вливаємо розтоплене та охолоджене вершкове масло і знову добре перемішуємо.

Крок 7. Білки збиваємо із сіллю до стабільних піків та легкими рухами руки втручаємо в тісто.

Крок 8 Випікаємо невеликі сухі млинці на середньому вогні до рум’яності з кожного боку (по 3-4 хвилини). Смачного!













