паска з родзинками – 10 найбільш смачних рецептів з покроковими фото

Пишний і повітряний паску на Великдень з родзинками в хлібопічці

Рецептів великодніх пасок величезна безліч. А якщо у вас на кухні є хлібопічка, то спекти паску буде дуже просто і зручно. Хоч він і буде один, але вийде досить смачним і великим.

Час готування: 4 години.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 8.

Інгредієнти:

  • Дріжджі сухі – 2 ч. л.
  • Молоко – 170 мл
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Цукор – 80 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Цукор ванільний – 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне – 450 -550 гр.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Ізюм – 100 гр.

Процес приготування:

1. Ізюм залийте гарячою водою на 10 хвилин, потім промийте і просушіть.

2. Кожна модель хлібопічки має свої вимоги щодо порядку закладки інгредієнтів. Один з можливих варіантів: спочатку влийте молоко і розтоплене вершкове масло, потім додайте інші інгредієнти.

3. Яйця спочатку збийте до однорідного стану, потім додайте у відерце хлібопічки.

4. Далі всипте просіяне борошно, сухі дріжджі, сіль, звичайний і ванільний цукор.

5. Встановіть відерце з інгредієнтами в хлібопічку, виберіть режим «Звичайний хліб». Під час замісу слідкуйте за консистенцією тесту, якщо вона буде занадто рідкою, додайте трохи борошна. Через 15-20 хвилин додайте родзинки.

6. Після додавання родзинок закрийте кришку хлібопічки і не відкривайте її до закінчення випікання.

7. Готову паску вийміть з хлібопічки, остудіть і прикрасьте по своєму смаку.

Приємного апетиту!