
Рецептів великодніх пасок дуже багато і способів приготування також. Ми зібрали 10 рецептів одного з найбільш простих і зручних способів приготування випічки з допомогою хлібопічки.
Класичний паску на сухих дріжджах в хлібопічці
Хлібопічка – корисна кухонна техніка, яка допоможе в приготуванні великодньої випічки. Паски в ній відмінно піднімаються і м’якуш виходить повітряним і пористим.

Інгредієнти на
5 порц.
- Молоко коров’яче 250 мл
 - Мед 3 ст. л.
 - Масло вершкове 60 гр.
 - Масло рослинне 3 ст. л.
 - Жовтки 4 шт.
 - Цукор-пісок ⅓ склянки
 - Борошно пшеничне 600 гр.
 - Сіль 1 ч. л.
 - Сухі дріжджі 8 гр.
 - Сухофрукти за смаком
 
Процес приготування:
- Як спекти найсмачніший паску в хлібопічці? Підготуйте всі необхідні інгредієнти для випічки паски. Сухофрукти промийте, просушіть і змішайте зі столовою ложкою борошна.
 - У відерце хлібопічки викладіть розтоплене вершкове масло, молоко, мед, яєчні жовтки і рослинне масло.
 - Потім всипте борошно, цукор, сіль, ванілін і сухі дріжджі.
 - Встановіть відерце в хлібопічку та встановіть програму «Французький хліб». Сухофрукти додайте в тісто після звукового сигналу. Після цього закрийте хлібопічку і не відкривайте до готовності випічки.
 - Після звукового сигналу про готовність паски, відкрийте хлібопічку, витягніть випічку і остудіть на решітці.
 




Приємного апетиту!












