паску в хлібопічці – 10 найбільш смачних рецептів з покроковими фото

Рецептів великодніх пасок дуже багато і способів приготування також. Ми зібрали 10 рецептів одного з найбільш простих і зручних способів приготування випічки з допомогою хлібопічки.

Класичний паску на сухих дріжджах в хлібопічці

Хлібопічка – корисна кухонна техніка, яка допоможе в приготуванні великодньої випічки. Паски в ній відмінно піднімаються і м’якуш виходить повітряним і пористим.

Інгредієнти на
5 порц.

  • Молоко коров’яче 250 мл
  • Мед 3 ст. л.
  • Масло вершкове 60 гр.
  • Масло рослинне 3 ст. л.
  • Жовтки 4 шт.
  • Цукор-пісок ⅓ склянки
  • Борошно пшеничне 600 гр.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Сухі дріжджі 8 гр.
  • Сухофрукти за смаком

Процес приготування:

  1. Як спекти найсмачніший паску в хлібопічці? Підготуйте всі необхідні інгредієнти для випічки паски. Сухофрукти промийте, просушіть і змішайте зі столовою ложкою борошна.
  2. У відерце хлібопічки викладіть розтоплене вершкове масло, молоко, мед, яєчні жовтки і рослинне масло.
  3. Потім всипте борошно, цукор, сіль, ванілін і сухі дріжджі.
  4. Встановіть відерце в хлібопічку та встановіть програму «Французький хліб». Сухофрукти додайте в тісто після звукового сигналу. Після цього закрийте хлібопічку і не відкривайте до готовності випічки.
  5. Після звукового сигналу про готовність паски, відкрийте хлібопічку, витягніть випічку і остудіть на решітці.

Приємного апетиту!

паска без дріжджів в хлібопічці Панасонік

Нарівні з духовкою для випічки великодніх пасок можна використовувати хлібопічку. Пропонуємо вам вдалий рецепт повітряних пасок без використання дріжджів. До того ж хлібопічка і тісто замісить за вас.

Час готування: 4,5 години.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 5-6.

Склад:

  • Борошно пшеничне – 460-500 гр.
  • Кефір – 400 мл
  • Яйця – 4 шт.
  • Масло вершкове – 130 гр.
  • Цукор – 150 гр.
  • Сода харчова – 1,5 ч. л.
  • Цукор ванільний – 1 пакетик.
  • Родзинки – 200 гр.

Процес приготування:

1. Ізюм промийте, висушіть на паперових рушниках і присипте борошном.

2. Кефір змішати з харчовою содою і залиште на пару хвилин.

3. У відерце хлібопічки влийте кефір, просіяти через дрібне сито борошно.

4. Додайте родзинки і розбийте яйця.

5. Розм’якшене вершкове масло наріжте кубиками і викладіть в відерце хлібопічки, всипте звичайний і ванільний цукор.

6. У меню мультиварки Панасонік виберіть режим випічка зі світлою скоринкою. Після звукового сигналу вийміть паска з хлібопічки, остудіть і прикрасьте по своєму смаку.

Приємного апетиту!

Сирну паску в хлібопічці Мулинекс

Приготувати смачну паску тепер можна без особливих клопотів, адже є хлібопічка Мулинекс. Сирна паска по цьому рецепту виходить пишним і вологим, довго зберігається і не черствіє.

Час готування: 4 години.

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 6-8.

Склад:

  • Сир – 200 гр.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Борошно пшеничне – 500 мл
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Розпушувач для тіста – 2 ч. л.
  • Цукор ванільний – 1,5 ч. л.
  • Цукор – 200 гр.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Ізюм – 100 гр.
  • цукрова Пудра – 1-2 ст. л

Процес приготування:

1. Вершкове масло розтопіть на повільному вогні й охолодіть.

2. У відерце хлібопічки Мулинекс влийте розтоплене масло і викладіть сир.

3. В окремій мисці збийте яйця до однорідної маси. Додайте яєчну масу в відерце.

4. Борошно просіяти, змішати з розпушувачем. Одну столову ложку суміші відсипте, решта всипте в відерце хлібопічки.

5. Також додайте сіль, звичайний і ванільний цукор.

6. Встановіть відерце з інгредієнтами в хлібопічку. Виберіть програму «Білий хліб». Після закінчення першого замісу додайте змішаний з борошном ізюм, закрийте кришку хлібопічки і дочекайтеся сигналу про готовність випічки.

7. Готову паску вийміть з хлібопічки, повністю охолодіть і посипте цукровою пудрою.

Приємного апетиту!

Як спекти паску з родзинками в хлібопічці Редмонд?

Хлібопічка часто приходить на допомогу господиням, коли стоїть завдання приготувати смачну випічку. Як приготувати паска з родзинками в хлібопічці Редмонд, ми розповімо в нашому рецепті.

Час готування: 5 годин.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Молоко – 160 мл
  • Масло вершкове – 160 гр.
  • Цукор – 200 гр.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Дріжджі сухі – 1 ч. л.
  • Борошно – 450 гр.
  • Яйця – 4 шт.
  • Куркума – 3 гр.
  • Кислота лимонна – 0,5 ч. л.
  • Цукор ванільний – 2 гр.
  • Родзинки – 150 гр.

Процес приготування:

1. У каструлю влийте молоко, покладіть вершкове масло, всипте 100 грам цукру і сіль. Нагрівайте інгредієнти до розчинення масла. Потім всипте в відерце хлібопічки дріжджі і 400 грам борошна, вльоті трохи остигнула масляну масу. Виберіть на хлібопічці програму для замісу тесту.

2. Після закінчення замісу залиште тісто на 1-1,5 години в теплому місці.

3. Яйця розділити на білки і жовтки. Близько 50 грам цукру розітріть з жовтками і дрібкою куркуми. У білки додайте половину чайної ложки лимонної кислоти і збийте до стійкої піни, в процесі збивання досипте 50 грам цукру. Коли тісто підніметься, знову увімкніть програму замісу, додайте жовткову масу.

4. Після закінчення замісу, увімкніть її повторно і на повільних обертах змішайте тісто зі збитими білками.

5. Наступним етапом додайте родзинки і змішаний з борошном ванілін. Після цього залиште тісто на 1,5 години в тепле місце для підйому.

6. Виберіть програму «Мультипекарь» на 1 годину. Готову паску повністю остудіть на решітці і прикрасьте по своєму смаку.

Приємного апетиту!

Вологий паску в хлібопічці

Якщо у вас є хлібопічка, то цей простий рецепт вологого паски вам точно сподобається. Випічка не розсипається при нарізці, в неї можна додати різні сухофрукти і прикрасити глазур’ю.

Час готування: 5 годин.

Час приготування: 50 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Борошно – 470 гр.
  • Цукати – 160 гр.
  • Молоко – 200 мл
  • Сіль – 4 гр.
  • Яйця – 4 шт.
  • Ізюм – 175 гр.
  • Цукор – 230 гр.
  • Куркума – 3 щіпки.
  • Масло вершкове – 165 гр.
  • Дріжджі – 12 гр.
  • Кислота лимонна – 8 гр.
  • Цукор ванільний – 13 гр.

Процес приготування:

1. Олію заздалегідь дістаньте з холодильника, наріжте кубиками. Змішайте в каструлі масло, молоко, половину цукру і сіль. Суміш підігрійте до розчинення масла, але не доводите до кипіння.

2. У відерце хлібопічки всипте дріжджі, просіяне борошно, влийте масляну масу.

3. Активуйте програму замісу тіста. Після її закінчення залиште для вистоювання тісто на 1,5 години в теплому місці.

4. Яйця розділити на білки і жовтки. Жовтки змішайте з куркумою і половиною цукру. Білки збийте до стійкої піни разом з лимонною кислотою.

5. Коли тісто підійде, додати збиті білки і жовтки, знову увімкніть програму замісу на мінімальних обертах. Також додайте в тісто родзинки, цукати і ванільний цукор. Після замісу залиште тісто ще на 1-1,5 години для підйому.

6. Після цього випікати паску протягом години. Готову випічку акуратно вийміть з хлібопічки і повністю остудіть на гратах.

Приємного апетиту!

Пишний паску на сметані в хлібопічці

паска – найголовніший атрибут Світлого свята Великодня, тому його печуть в кожному будинку без винятку. Паска на сметані виходить ніжним, м’яким і ароматним. А в хлібопічці він готується без особливих труднощів.

Час готування: 120 хв

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 5-6.

Склад:

  • Молоко – 150 мл
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Цукор – 100 гр.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Сода харчова – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Борошно – 300 гр.
  • Курага – 100 гр.
  • Ванілін – за смаком.

Процес приготування:

1. Влийте в відерце хлібопічки молоко і викладіть сметану.

2. Розбийте одне яйце.

3. Викладіть розм’якшене вершкове масло, всипте сіль, соду і цукор.

4. Курагу залийте окропом на пару хвилин, потім промийте і наріжте кубиками, додайте сухофрукти в відерце.

5. Просійте в відерце борошно.

6. Відерце з інгредієнтами помістіть в хлібопічку, виберіть у меню програму кекс. Готову паску остудіть на решітці і прикрасьте по своєму смаку.

Приємного апетиту!

Як приготувати смачний і повітряний паска з цукатами?

напередодні Великодня саме час для приготування традиційної випічки. Великодні паски виходять ще смачнішим, якщо додати в них сухофрукти або цукати, які можна підібрати по своєму смаку.

Час готування: 5 годин.

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 10.

Склад:

  • Дріжджі сухі – 2,5 ч. л.
  • Борошно – 450 гр.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Цукор – 4 ст. л.
  • Ванілін – 1 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Сік апельсиновий – 60 мл
  • Цукати – 100 гр.

Процес приготування:

1. У відерце всипте сухі дріжджі.

2. Борошно просіяти через дрібне сито і додайте до дріжджів.

3. Також всипте сіль, цукор, ванілін і розбийте яйця.

4. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно підтануло. Потім наріжте його і викладіть в відерце хлібопічки. Також влийте апельсиновий сік. Цукати всипте з диспенсер.

5. Встановіть режим «Білий хліб», закрийте хлібопічку і дочекайтеся звукового сигналу. Готову паску остудіть і прикрасьте по своєму смаку.

Приємного апетиту!

Пишний паску в хлібопічці на живих дріжджах

Якщо у вас на кухні є така корисна техніка, як хлібопічка, то приготування великодніх пасок спрощується в кілька разів. З цього універсального рецепту з використанням живих дріжджів у вас вийде чудова випічка.

Час готування: 3,5 години.

Час приготування: 50 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Борошно – 400 гр.
  • Сир – 180 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Молоко – 70 мл
  • Дріжджі свіжі – 35 гр.
  • Масло вершкове – 60 гр.
  • Цукати – 100 гр.
  • Цукор – 40 гр.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Молоко підігрійте до температури 30-35 градусів. Розкришите в молоко, дріжджі і перемішайте. Яйця збийте вінчиком в окремій мисці.

2. У відерце хлібопічки влийте дріжджову масу, збиті яйця, цукор і просіяне борошно.

3. Викладіть в відерце сир, сіль і розтоплене вершкове масло.

4. Встановіть відерце з інгредієнтами для паски в хлібопічку і виберіть програму для солодкого хліба. Після закінчення першого замісу, додайте цукати.

5. Після закінчення замісу закрийте кришку хлібопічки і не відкривайте до звукового сигналу. Готову паску остудіть і прикрасити помадкою.

Приємного апетиту!

Простий і дуже смачний рецепт паски на кефірі

Хочемо поділитися з вами рецептом чудового великоднього кошика на кефірі, який випікається в хлібопічці. Випічка виходить соковитою і м’якою завдяки тому, що тісто в хлібопічки вимішується необхідний час і витримується при правильній температурі.

Час готування: 3 години.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 8.

Інгредієнти:

  • Кефір – 360 мл
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Цукор – 9 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Цукор ванільний – 1 пакетик.
  • масло – 100 гр.
  • Куркума – 0,5 ч. л.
  • Борошно – 3,5-4 склянки
  • Дріжджі сухі – 2 ч. л.
  • Родзинки – 0,5 склянки
  • мигдальний Ароматизатор – 5 крапель.

Процес приготування:

1. Розбийте яйця в миску, додайте кефір, перемішайте і влийте суміш у відерце хлібопічки.

2. Потім додайте розм’якшене вершкове масло.

3. Також всипте сіль, куркуму, мигдальний ароматизатор, звичайний і ванільний цукор.

4. Всипте просіяне борошно і сухі дріжджі. Відерце встановіть в хлібопічку, увімкніть програму замішування тіста.

5. Після звукового сигналу додайте родзинки.

6. Після закінчення програми замісу тіста, активуйте програму «Випічка». Готову паску повністю остудіть, змастіть глазур’ю і прикрасьте кондитерської посипкою. Великодня випічка готова.

Приємного апетиту!

Покроковий рецепт приготування паску в хлібопічці на молоці

Рецепт паски на молоці – це паличка-виручалочка для господинь. Тісто завжди добре піднімається і випічка виходить м’якою і апетитною. Випікати її можна в хлібопічці або духовці.

Час готування: 180 хв.

Час приготування: 50 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Молоко – 170 мл
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Масло вершкове – 20 гр.
  • Борошно – 400 гр.
  • Цукор – 7-8 ст. л.
  • Ванілін – 0,5 пакетика.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Дріжджі сухі – 2,5 ч. л.
  • Ізюм – 100 гр.

Процес приготування:

1. У відерце хлібопічки влийте тепле молоко, додайте яйця кімнатної температури і розм’якшене вершкове масло.

2. Просійте в відерце борошно, всипте цукор, сіль, ванілін і сухі дріжджі.

3. Встановіть відерце в хлібопічку і виберіть режим «Швидкий», скоринка – середня, вага 700-800 грам. Родзинки змішайте з невеликою кількістю борошна і цукатами.

4. Після спеціального сигналу додайте родзинки і цукати, закрийте хлібопічку і чекайте закінчення програми.

5. Готову паску вийміть з форми, повністю остудіть на решітці, покрийте глазур’ю і посипкою.

Приємного апетиту!