Сирну паску в хлібопічці Мулинекс
Приготувати смачну паску тепер можна без особливих клопотів, адже є хлібопічка Мулинекс. Сирна паска по цьому рецепту виходить пишним і вологим, довго зберігається і не черствіє.
Час готування: 4 години.
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 6-8.
Склад:
- Сир – 200 гр.
 - Масло вершкове – 200 гр.
 - Борошно пшеничне – 500 мл
 - Сіль – 1 щіпка.
 - Розпушувач для тіста – 2 ч. л.
 - Цукор ванільний – 1,5 ч. л.
 - Цукор – 200 гр.
 - Яйця курячі – 3 шт.
 - Ізюм – 100 гр.
 - цукрова Пудра – 1-2 ст. л
 
Процес приготування:
1. Вершкове масло розтопіть на повільному вогні й охолодіть.
2. У відерце хлібопічки Мулинекс влийте розтоплене масло і викладіть сир.
3. В окремій мисці збийте яйця до однорідної маси. Додайте яєчну масу в відерце.
4. Борошно просіяти, змішати з розпушувачем. Одну столову ложку суміші відсипте, решта всипте в відерце хлібопічки.
5. Також додайте сіль, звичайний і ванільний цукор.
6. Встановіть відерце з інгредієнтами в хлібопічку. Виберіть програму «Білий хліб». Після закінчення першого замісу додайте змішаний з борошном ізюм, закрийте кришку хлібопічки і дочекайтеся сигналу про готовність випічки.
7. Готову паску вийміть з хлібопічки, повністю охолодіть і посипте цукровою пудрою.
Приємного апетиту!












