паску в хлібопічці – 10 найбільш смачних рецептів з покроковими фото

Як приготувати смачний і повітряний паска з цукатами?

напередодні Великодня саме час для приготування традиційної випічки. Великодні паски виходять ще смачнішим, якщо додати в них сухофрукти або цукати, які можна підібрати по своєму смаку.

Час готування: 5 годин.

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 10.

Склад:

  • Дріжджі сухі – 2,5 ч. л.
  • Борошно – 450 гр.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Цукор – 4 ст. л.
  • Ванілін – 1 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Сік апельсиновий – 60 мл
  • Цукати – 100 гр.

Процес приготування:

1. У відерце всипте сухі дріжджі.

2. Борошно просіяти через дрібне сито і додайте до дріжджів.

3. Також всипте сіль, цукор, ванілін і розбийте яйця.

4. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно підтануло. Потім наріжте його і викладіть в відерце хлібопічки. Також влийте апельсиновий сік. Цукати всипте з диспенсер.

5. Встановіть режим «Білий хліб», закрийте хлібопічку і дочекайтеся звукового сигналу. Готову паску остудіть і прикрасьте по своєму смаку.

Приємного апетиту!