Як приготувати смачний і повітряний паска з цукатами?
напередодні Великодня саме час для приготування традиційної випічки. Великодні паски виходять ще смачнішим, якщо додати в них сухофрукти або цукати, які можна підібрати по своєму смаку.
Час готування: 5 годин.
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 10.
Склад:
- Дріжджі сухі – 2,5 ч. л.
- Борошно – 450 гр.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Яйця курячі – 4 шт.
- Цукор – 4 ст. л.
- Ванілін – 1 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Сік апельсиновий – 60 мл
- Цукати – 100 гр.
Процес приготування:
1. У відерце всипте сухі дріжджі.
2. Борошно просіяти через дрібне сито і додайте до дріжджів.
3. Також всипте сіль, цукор, ванілін і розбийте яйця.
4. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно підтануло. Потім наріжте його і викладіть в відерце хлібопічки. Також влийте апельсиновий сік. Цукати всипте з диспенсер.
5. Встановіть режим «Білий хліб», закрийте хлібопічку і дочекайтеся звукового сигналу. Готову паску остудіть і прикрасьте по своєму смаку.
Приємного апетиту!