Паста з куркою і грибами у вершковому соусі – 5 рецептів з фото покроково

Макарони з куркою, грибами і помідорами в вершках

Якщо вас часто мучить питання, що ж приготувати таке смачне, швидко, корисне, то радимо звернутися до цього рецепту. Паста з куркою і грибами – корисне і поживне блюдо, помідори додадуть їй додаткової соковитості, а вершковий соус зробить блюдо ніжним, і все це займе не так багато часу.

Склад:

  • Макарони – 150 гр.
  • Філе куряче – 100 гр.
  • Печериці – 150 гр.
  • Сир – 50 гр.
  • Помідор – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Вершки 10% жирності – 100 мл
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений – 10 гр.
  • Сіль – 20 гр.
  • Зелень – 10 гр.
  • Спеції – 20 гр.

Процес приготування:

1. Закип’ятіть воду, додайте в неї макарони і сіль. Варіть макарони приблизно 8-10 хв. Потім злийте воду і поки залиште макарони.

2. Куряче філе помийте і зніміть з нього плівку. Наріжте на невеликі шматки.

3. Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте, щоб він не так сильно відчувався в готовому блюді. Помідори також помийте і наріжте, але на великі шматки.

4. Вимийте і наріжте гриби на невеликі тонкі полупластины прозорого кольору. Ніжки можна зрізати.

5. Розігрійте сковороду з маслом і викладіть нарізане куряче філе. Обсмажуйте його протягом 3 хв. Потім додайте до нього цибулю і гриби Перемішайте інгредієнти і залийте їх вершками. Додайте сіль, спеції, подрібнену зелень і мелений чорний перець. Домішайте до цієї маси помідори і продовжуйте обсмажувати. Останнім інгредієнтом стануть макарони: викладіть їх на сковороду до попередніх інгредієнтів і як слід перемішайте. Тушкуйте 3 хв.

6. Готову пасту посипте тертим сиром. Приємного апетиту!