Макарони з куркою, грибами і помідорами в вершках
Якщо вас часто мучить питання, що ж приготувати таке смачне, швидко, корисне, то радимо звернутися до цього рецепту. Паста з куркою і грибами – корисне і поживне блюдо, помідори додадуть їй додаткової соковитості, а вершковий соус зробить блюдо ніжним, і все це займе не так багато часу.
Склад:
- Макарони – 150 гр.
- Філе куряче – 100 гр.
- Печериці – 150 гр.
- Сир – 50 гр.
- Помідор – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Вершки 10% жирності – 100 мл
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Перець чорний мелений – 10 гр.
- Сіль – 20 гр.
- Зелень – 10 гр.
- Спеції – 20 гр.
Процес приготування:
1. Закип’ятіть воду, додайте в неї макарони і сіль. Варіть макарони приблизно 8-10 хв. Потім злийте воду і поки залиште макарони.
2. Куряче філе помийте і зніміть з нього плівку. Наріжте на невеликі шматки.
3. Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте, щоб він не так сильно відчувався в готовому блюді. Помідори також помийте і наріжте, але на великі шматки.
4. Вимийте і наріжте гриби на невеликі тонкі полупластины прозорого кольору. Ніжки можна зрізати.
5. Розігрійте сковороду з маслом і викладіть нарізане куряче філе. Обсмажуйте його протягом 3 хв. Потім додайте до нього цибулю і гриби Перемішайте інгредієнти і залийте їх вершками. Додайте сіль, спеції, подрібнену зелень і мелений чорний перець. Домішайте до цієї маси помідори і продовжуйте обсмажувати. Останнім інгредієнтом стануть макарони: викладіть їх на сковороду до попередніх інгредієнтів і як слід перемішайте. Тушкуйте 3 хв.
6. Готову пасту посипте тертим сиром. Приємного апетиту!