Соковите печеня з яловичини з картоплею і помідорами
Печеня з яловичини і картоплі зазвичай готують з використанням томатної пасти. Ми пропонуємо замінити цей інгредієнт свіжими помідорів. Страва вийде більш натуральним, соковитим з приємною кислинкою.
Час готування: 80 хв
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Яловичина – 300 гр.
- Картопля – 4-5 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Олія – для смаження.
- Зелень для подачі.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
1. М’ясо наріжте невеликими кубиками. У чашу мультиварки влийте рослинне масло, активуйте режим «Смаження», встановіть таймер на 20 хвилин. Викладіть м’ясо і смажте 10 хвилин, періодично помішуючи.
2. Цибулю наріжте півкільцями. Часник дуже дрібно порубаєте ножем. Додайте їх до м’яса і продовжуйте смажити до закінчення програми.
3. Картоплю і моркву наріжте великими шматочками. Викладіть овочі поверх м’яса, додайте лавровий лист, сіль і спеції. Закрийте кришку мультиварки, виберіть режим «Гасіння» на 40 хвилин.
4. Помідори наріжте кубиками. Болгарський перець наріжте соломкою. Через 20 хвилин від початку програми «Гасіння» додайте в жарку помідори і болгарський перець, перемішайте і готуйте страву до звукового сигналу.
5. Готову печеню посипте рубаною зеленню і подавайте до столу.
Приємного апетиту!