Печеня зі свинини з картоплею – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Соковите печеня зі свинини з картоплею на сковороді

Просте і смачне блюдо з доступних продуктів на обід або вечерю. Необов’язково використовувати для цього духовку. На сковороді печеню можна приготувати швидше. Подавати його можна зі свіжими овочами та зеленню.

Час готування: 35 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 2-3.

Склад:

  • Свинина – 200 гр.
  • Картопля – 4-5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Масло соняшникове – 30 мл
  • томатне Пюре – 50 мл
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Свинину наріжте невеликими шматочками і обсмажте на сковороді в невеликій кількості рослинного масла.

2. Цибулю наріжте кубиками. Коли м’ясо зарум’яниться, додайте на сковороду цибулю, продовжуйте смажити до м’якості цибулі.

3. Моркву наріжте полукружками, картоплю наріжте кубиками.

4. Викладіть овочі на сковороду до м’яса. Накрийте сковороду кришкою і смажте котлети на помірному вогні 3-5 хвилин, потім перемішайте і смажте ще стільки ж часу. Після цього додайте сіль, перець і томатне пюре.

5. Продовжуйте готувати печеню до готовності картоплі. Блюдо подавайте в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!