Печериці на мангалі – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Печериці, замариновані в соєвому соусі на мангалі

Для маринування печериць добре підходить соєвий соус, він має яскравий смак і аромат. Мариновані таким способом можна посмажити гриби, тушкувати або запекти на мангалі.

Час готування: 55 хв.

Час приготування: 35 хв.

Порцій: 6-8.

Склад:

  • Печериці – 900 гр.
  • Масло рослинне – 100 мл
  • соєвий Соус – 100 мл
  • Сік лимонний – 1 ст. л.
  • Паприка мелена – 1 ст. л.
  • Часник – 1 зуб.

Процес приготування:

1. Печериці вимити, промокніть серветками і обріжте ніжки.

2. Часник очистіть і дрібно наріжте.

3. Печериці перекладіть в миску, додайте часник і мелену паприку, влийте олію і соєвий соус, добре перемішайте. Залиште гриби на 20 хвилин.

4. Після цього печериці нанизайте на шпажки або шампури, запікайте їх на мангалі, періодично перевертаючи і поливаючи їх маринадом.

5. На приготування рум’яних, соковитих печериць у вас піде 10-15 хвилин.

Приємного апетиту!