Печериці, замариновані в соєвому соусі на мангалі
Для маринування печериць добре підходить соєвий соус, він має яскравий смак і аромат. Мариновані таким способом можна посмажити гриби, тушкувати або запекти на мангалі.
Час готування: 55 хв.
Час приготування: 35 хв.
Порцій: 6-8.
Склад:
- Печериці – 900 гр.
- Масло рослинне – 100 мл
- соєвий Соус – 100 мл
- Сік лимонний – 1 ст. л.
- Паприка мелена – 1 ст. л.
- Часник – 1 зуб.
Процес приготування:
1. Печериці вимити, промокніть серветками і обріжте ніжки.
2. Часник очистіть і дрібно наріжте.
3. Печериці перекладіть в миску, додайте часник і мелену паприку, влийте олію і соєвий соус, добре перемішайте. Залиште гриби на 20 хвилин.
4. Після цього печериці нанизайте на шпажки або шампури, запікайте їх на мангалі, періодично перевертаючи і поливаючи їх маринадом.
5. На приготування рум’яних, соковитих печериць у вас піде 10-15 хвилин.
Приємного апетиту!