Печериці з цибулею на сковороді – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Печериці з цибулею на сковороді — це універсальне частування для домашнього столу. Гаряче страву можна приготувати із грибів, а після подавати з будь-якими гарнірами, зеленню або свіжими овочами. Візьміть на замітку 7 простих і швидких грибних ідей для ваших обідів.

Як приготувати смажені шампіньйони з цибулею на сковороді?

Проста й ситна частування для вашого домашнього столу – піджарка з печериць і ріпчастої цибулі. Рум’яні та хрусткі гриби можна подавати з картопляним пюре, макаронами або крупами.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Печериці свіжі 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Спеції і Приправи за смаком
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Як смачно приготувати шампіньйони з цибулею на сковороді? Гриби ретельно промиваємо під водою. Видаляємо всі забруднення і гілочки.
  2. Подрібнюємо гриби. Дрібні достатньо розділити навпіл, великі можна нарізати кубиками.
  3. Очищаємо цибулю. Подрібнюємо його будь-яким зручним способом. Можна нарізати кубиками або тонкими півкільцями.
  4. Нагріваємо сковороду з рослинним маслом. Спершу обсмажуємо тут цибулю, потім додаємо гриби. Солимо вміст і посипаємо спеціями. Готуємо близько 15 хвилин.
  5. Апетитна грибна піджарка з цибулею готова. Подавайте частування до столу разом з гарніром!