Перлова каша – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Проста в приготуванні перлова крупа відрізняється поживним і яскравим смаком. Домашня каша стане відмінним гарніром або самостійним обіднім стравою. Її можна приготувати з додаванням м’яса, грибів, овочів. Оцініть підбірку з 10 апетитних рецептів та підберіть найбільш підходящий для себе.

Як зварити перлову кашу на воді без замочування в каструлі?

Відварити перлову крупу без попереднього замочування у воді досить просто. Слідуйте простим правилам, і ви обов’язково отримаєте смачний і цікавий на смак продукт для вашого сімейного столу.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Перлова крупа 200 гр.
  • Вода-4 склянки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Масло вершкове 40 гр.

Процес приготування:

  1. Як перлову кашу зварити в каструлі без замочування? Підготуємо необхідні інгредієнти.
  2. Заливаємо крупу теплою водою і гарненько промиваємо її. Вимочувати не потрібно.
  3. Далі продукт кладемо в каструлю і заливаємо спочатку однією склянкою води. Кип’ятимо близько 5 хвилин.
  4. Відкидаємо перловку на друшляк або сито.
  5. Знову перекладаємо в каструлю і заливаємо рештою трьома склянками води. Солимо і перчимо за смаком.
  6. Варимо 1 годину 30 хвилин до повної готовності.
  7. Домашня перлова каша швидкого рецептом готова. Подавайте до столу, доповнивши вершковим маслом.