Проста в приготуванні перлова крупа відрізняється поживним і яскравим смаком. Домашня каша стане відмінним гарніром або самостійним обіднім стравою. Її можна приготувати з додаванням м’яса, грибів, овочів. Оцініть підбірку з 10 апетитних рецептів та підберіть найбільш підходящий для себе.
Як зварити перлову кашу на воді без замочування в каструлі?
Відварити перлову крупу без попереднього замочування у воді досить просто. Слідуйте простим правилам, і ви обов’язково отримаєте смачний і цікавий на смак продукт для вашого сімейного столу.
Інгредієнти на
4 порц.
- Перлова крупа 200 гр.
- Вода-4 склянки
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Масло вершкове 40 гр.
Процес приготування:
- Як перлову кашу зварити в каструлі без замочування? Підготуємо необхідні інгредієнти.
- Заливаємо крупу теплою водою і гарненько промиваємо її. Вимочувати не потрібно.
- Далі продукт кладемо в каструлю і заливаємо спочатку однією склянкою води. Кип’ятимо близько 5 хвилин.
- Відкидаємо перловку на друшляк або сито.
- Знову перекладаємо в каструлю і заливаємо рештою трьома склянками води. Солимо і перчимо за смаком.
- Варимо 1 годину 30 хвилин до повної готовності.
- Домашня перлова каша швидкого рецептом готова. Подавайте до столу, доповнивши вершковим маслом.
