Дуже смачна перлова каша в горщику в духовці
найсмачніша перлова каша виходить в горщиках в духовці. Продукт виходить розсипчастим і ароматним. Приготувати яскраве страва досить просто. Використовуйте перевірений рецепт.
Час приготування: 2 години
Час приготування: 1 год
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Крупа перлова – 150 гр.
- Вода – 2 склянки
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні продукти для приготування каші.
2. Перлову крупу вимочуємо у воді кілька годин, після чого гарненько промиваємо її.
3. Подрібнюємо цибулю і моркву натираємо. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі близько 3-5 хвилин.
4. Розмішуємо крупу з овочевою піджаркою. Солимо і посипаємо заготівлю спеціями. Викладаємо в горщик і заливаємо водою.
5. Запікаємо перлову кашу в розігрітій до 180 градусів духовці не менше 1 години. Після чого апетитне частування можна розмішувати і подавати до столу.