Перлова каша – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Дуже смачна перлова каша в горщику в духовці

найсмачніша перлова каша виходить в горщиках в духовці. Продукт виходить розсипчастим і ароматним. Приготувати яскраве страва досить просто. Використовуйте перевірений рецепт.

Час приготування: 2 години

Час приготування: 1 год

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Крупа перлова – 150 гр.
  • Вода – 2 склянки
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти для приготування каші.

2. Перлову крупу вимочуємо у воді кілька годин, після чого гарненько промиваємо її.

3. Подрібнюємо цибулю і моркву натираємо. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі близько 3-5 хвилин.

4. Розмішуємо крупу з овочевою піджаркою. Солимо і посипаємо заготівлю спеціями. Викладаємо в горщик і заливаємо водою.

5. Запікаємо перлову кашу в розігрітій до 180 градусів духовці не менше 1 години. Після чого апетитне частування можна розмішувати і подавати до столу.