Перлова каша на воді з замочуванням в каструлі
Смачна і навариста перлова каша виходить з допомогою замочування. Продукт порадує своїми корисними та поживними властивостями. Подавайте його в якості гарніру або самостійно.
Час приготування: 3 години
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Крупа перлова – 1 склянка
- Вода – 2 склянки
- Сіль – 1 ч. л.
- Масло вершкове – для подачі.
Процес приготування:
1. Відміряємо потрібну кількість перлової крупи. При необхідності, перебираємо її руками.
2. Далі крупу замочуємо в холодній воді на кілька годин. Чим довше, тим краще. Можна заздалегідь залишити на всю ніч.
3. Після вимочування продукт промиваємо під холодною водою, відкидаємо на дрібне сито і відправляємо в каструлю. Солимо і заливаємо двома склянками води.
4. Варимо продукт на помірному вогні при закритій кришці близько 30-40 хвилин до повної готовності.
5. Далі кашу розмішуємо з вершковим маслом, ділимо на порції і ставимо на стіл. Можна пробувати!