Перлова каша на воді – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Перлова каша на воді з замочуванням в каструлі

Смачна і навариста перлова каша виходить з допомогою замочування. Продукт порадує своїми корисними та поживними властивостями. Подавайте його в якості гарніру або самостійно.

Час приготування: 3 години

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Крупа перлова – 1 склянка
  • Вода – 2 склянки
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Масло вершкове – для подачі.

Процес приготування:

1. Відміряємо потрібну кількість перлової крупи. При необхідності, перебираємо її руками.

2. Далі крупу замочуємо в холодній воді на кілька годин. Чим довше, тим краще. Можна заздалегідь залишити на всю ніч.

3. Після вимочування продукт промиваємо під холодною водою, відкидаємо на дрібне сито і відправляємо в каструлю. Солимо і заливаємо двома склянками води.

4. Варимо продукт на помірному вогні при закритій кришці близько 30-40 хвилин до повної готовності.

5. Далі кашу розмішуємо з вершковим маслом, ділимо на порції і ставимо на стіл. Можна пробувати!