Піджарка зі свинини – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування піджарки з грибами

Поєднання соковитого свинячого м’яса і грибів – це безпрограшний варіант, який чудово підходить до різних гарнірів, починаючи крупами і закінчуючи овочами на грилі або на пару. Така страва ідеально підходить для того, щоб нагодувати всю сім’ю, адже воно надає дорослим і дітям довгий відчуття ситості.

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Свинина – 600 гр.
  • Вершки – 200 мл
  • Вода – 400 мл
  • Печериці – 250-300 гр.
  • Цибуля червоний – 1 шт.
  • Борошно – 2-3 ст. л.
  • Сік лимона – 1 ст. л.
  • Петрушка – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. М’ясо нарізаємо шматочками середнього розміру.

Крок 2. Печериці ретельно промиваємо, даємо час обсохнути і розрізаємо на дві або чотири частини.

Крок 3. Червону цибулю очищаємо від лушпиння і дрібно кришимо.

Крок 4. М’ясні шматочки обсмажуємо на олії до зміни кольору, приправляємо сіллю і чорним меленим перцем.

Крок 5. До посвітлілою свинині закидаємо гриби і червоний лук – перемішуємо і тушкуємо на помірному вогні до випаровування рідини.

Крок 6. Заливаємо вміст сковороди водою і вершками, при необхідності досолює і скроплюємо лимонним соком, підсипаємо з пакету трохи борошна для загустіння – ретельно розмішуємо до однорідності підливи.

Крок 7. Тушкуємо всі компоненти разом 15-20 хвилин перед подачею щедро посипаємо мелконарубленной петрушкою. Приємного апетиту!