Покроковий рецепт приготування піджарки з грибами
Поєднання соковитого свинячого м’яса і грибів – це безпрограшний варіант, який чудово підходить до різних гарнірів, починаючи крупами і закінчуючи овочами на грилі або на пару. Така страва ідеально підходить для того, щоб нагодувати всю сім’ю, адже воно надає дорослим і дітям довгий відчуття ситості.
Час готування – 35 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Свинина – 600 гр.
- Вершки – 200 мл
- Вода – 400 мл
- Печериці – 250-300 гр.
- Цибуля червоний – 1 шт.
- Борошно – 2-3 ст. л.
- Сік лимона – 1 ст. л.
- Петрушка – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. М’ясо нарізаємо шматочками середнього розміру.
Крок 2. Печериці ретельно промиваємо, даємо час обсохнути і розрізаємо на дві або чотири частини.
Крок 3. Червону цибулю очищаємо від лушпиння і дрібно кришимо.
Крок 4. М’ясні шматочки обсмажуємо на олії до зміни кольору, приправляємо сіллю і чорним меленим перцем.
Крок 5. До посвітлілою свинині закидаємо гриби і червоний лук – перемішуємо і тушкуємо на помірному вогні до випаровування рідини.
Крок 6. Заливаємо вміст сковороди водою і вершками, при необхідності досолює і скроплюємо лимонним соком, підсипаємо з пакету трохи борошна для загустіння – ретельно розмішуємо до однорідності підливи.
Крок 7. Тушкуємо всі компоненти разом 15-20 хвилин перед подачею щедро посипаємо мелконарубленной петрушкою. Приємного апетиту!