Простий і смачний рецепт свинячий піджарки з картоплею
Готуємо просте, але в той же час неймовірно смачне блюдо для всієї родини з таких простих компонентів, як картопля, свинина, сезонні овочі і трохи томатної пасти. Таке комплексне страва готується всього лише за 1 годину в мультиварці.
Час готування – 1 ч. 30 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Картопля – 8 шт.
- Цибуля – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Свинина – 450 гр.
- томатна Паста – 1,5 ст. л.
- Масло соняшникове – 60 мл
- Вода – 1,5 склянки
- Базилік свіжий – 1 гілочка.
- Сіль – 1 щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. Овочі очищаємо від шкірки і нарізаємо півкільцями.
Крок 2. Свинину зачищаємо від плівок і прожилок, ріжемо кубиками.
Крок 3. У чашу мультиварки розігріваємо 60 мл соняшникової олії і обсмажуємо м’ясо 13 хвилин при включеній програмі «Випічка» під кришкою.
Крок 4. Після закінчення часу, змішуємо м’ясо з овочами і смажимо ще близько 3 хвилин.
Крок 5. Після, додаємо пасту з томатів, ретельно розмішуємо і вимикаємо режим «Випічка».
Крок 6. Очищену картоплю нарізаємо великими кубиками і пересипаємо до решти інгредієнтів.
Крок 7. Приправляємо продукти подрібненим базиліком і сіллю, заливаємо 1,5 склянками води.
Крок 8. Запускаємо програму «Гасіння» і готуємо не менше однієї години під кришкою (час може змінюватись в більшу або меншу сторону в залежності від сорту картоплі та якості м’яса).
Крок 9. Ароматна піджарка з овочами і молодою картоплею готова до подачі. Приємного апетиту!