Піджарка зі свинини – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Простий і смачний рецепт свинячий піджарки з картоплею

Готуємо просте, але в той же час неймовірно смачне блюдо для всієї родини з таких простих компонентів, як картопля, свинина, сезонні овочі і трохи томатної пасти. Таке комплексне страва готується всього лише за 1 годину в мультиварці.

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Картопля – 8 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Свинина – 450 гр.
  • томатна Паста – 1,5 ст. л.
  • Масло соняшникове – 60 мл
  • Вода – 1,5 склянки
  • Базилік свіжий – 1 гілочка.
  • Сіль – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Овочі очищаємо від шкірки і нарізаємо півкільцями.

Крок 2. Свинину зачищаємо від плівок і прожилок, ріжемо кубиками.

Крок 3. У чашу мультиварки розігріваємо 60 мл соняшникової олії і обсмажуємо м’ясо 13 хвилин при включеній програмі «Випічка» під кришкою.

Крок 4. Після закінчення часу, змішуємо м’ясо з овочами і смажимо ще близько 3 хвилин.

Крок 5. Після, додаємо пасту з томатів, ретельно розмішуємо і вимикаємо режим «Випічка».

Крок 6. Очищену картоплю нарізаємо великими кубиками і пересипаємо до решти інгредієнтів.

Крок 7. Приправляємо продукти подрібненим базиліком і сіллю, заливаємо 1,5 склянками води.

Крок 8. Запускаємо програму «Гасіння» і готуємо не менше однієї години під кришкою (час може змінюватись в більшу або меншу сторону в залежності від сорту картоплі та якості м’яса).

Крок 9. Ароматна піджарка з овочами і молодою картоплею готова до подачі. Приємного апетиту!