Піджарка зі свинини – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Соковита піджарка зі свинини з овочами на сковороді

Коли потрібно швидко, смачно і дуже соковито – готуємо м’ясну піджарку разом з сезонними осінніми овочами на сковороді. Таке блюдо чудово підходить для сімейного недільного обіду!

Час готування – 55 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Свинина – 600 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Баклажани – 370 гр.
  • Перець болгарський – 230 гр.
  • Помідори – 450 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – ½ ст. л.
  • Лист лавра – 1 шт.
  • Масло соняшникове – 80 мл

Процес приготування:

Крок 1. Промите і обсушенное м’ясо нарізаємо слайсами товщиною трохи більше одного сантиметра, а потім ріжемо брусочками. Посипаємо сіллю, перцем – перемішуємо і поки прибираємо в бік.

Крок 2. Баклажани і солодкий перець очищаємо і ріжемо соломкою.

Крок 3. З помідорів знімаємо шкірку і натираємо на дрібній тертці, очищений від лушпиння цибулю нарізаємо тонкими пір’ям.

Крок 4. На сильному вогні розігріваємо сковорідку з олією і «обпалюємо» м’ясо до легкої рум’яності, після засипаємо цибулю, зменшуємо полум’я і тушкуємо, періодично помішуючи до напівпрозорості овочів.

Крок 5. Далі, відправляємо до свинини баклажани, і тушкуємо ще 5 хвилин.

Крок 6. Заливаємо вміст сковороди саморобним соусом з помідорів, приправляємо сіллю, лаврушкой і перцем, перемішуємо і готуємо 10-15 хвилин.

Крок 7. Після закінчення часу додаємо подрібнений часник і болгарський перець – вимішуємо і тушкуємо на повільному вогні до готовності (займає цей процес близько 10 хвилин). Приємного апетиту!