Соковита піджарка зі свинини з овочами на сковороді
Коли потрібно швидко, смачно і дуже соковито – готуємо м’ясну піджарку разом з сезонними осінніми овочами на сковороді. Таке блюдо чудово підходить для сімейного недільного обіду!
Час готування – 55 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Свинина – 600 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Баклажани – 370 гр.
- Перець болгарський – 230 гр.
- Помідори – 450 гр.
- Часник – 1 зуб.
- Сіль – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – ½ ст. л.
- Лист лавра – 1 шт.
- Масло соняшникове – 80 мл
Процес приготування:
Крок 1. Промите і обсушенное м’ясо нарізаємо слайсами товщиною трохи більше одного сантиметра, а потім ріжемо брусочками. Посипаємо сіллю, перцем – перемішуємо і поки прибираємо в бік.
Крок 2. Баклажани і солодкий перець очищаємо і ріжемо соломкою.
Крок 3. З помідорів знімаємо шкірку і натираємо на дрібній тертці, очищений від лушпиння цибулю нарізаємо тонкими пір’ям.
Крок 4. На сильному вогні розігріваємо сковорідку з олією і «обпалюємо» м’ясо до легкої рум’яності, після засипаємо цибулю, зменшуємо полум’я і тушкуємо, періодично помішуючи до напівпрозорості овочів.
Крок 5. Далі, відправляємо до свинини баклажани, і тушкуємо ще 5 хвилин.
Крок 6. Заливаємо вміст сковороди саморобним соусом з помідорів, приправляємо сіллю, лаврушкой і перцем, перемішуємо і готуємо 10-15 хвилин.
Крок 7. Після закінчення часу додаємо подрібнений часник і болгарський перець – вимішуємо і тушкуємо на повільному вогні до готовності (займає цей процес близько 10 хвилин). Приємного апетиту!