Пісні торти – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Покроковий рецепт приготування пісного торта «Наполеон»

З цим чудовим десертом вам навіть сподобається постити і сидіти на дієті. У цьому торті немає яєць і молока, але на смак він може посперечатися до традиційних «Наполеоном» і також добре прикрасить собою святковий стіл.

Час готування: 9 годин.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Для тіста:
  • Вода мінеральна – 200 мл
  • Масло рослинне – 200 мл
  • Борошно – 3-3,5 ст.
  • Сіль – 1/3 ч. ложки
  • Для крему:
  • Сік апельсиновий – 1 л
  • Крупа манна – 1 склянка
  • Цукор – 1 склянка
  • Мигдаль – 50 гр.

Процес приготування:

1. В чашу кухонного комбайна влийте рослинне масло і мінеральну воду, всипте борошно і сіль.

2. За допомогою кухонного комбайна замісіть тісто.

3. Тісто поділіть на 10 рівних шматків і помістіть в холодильник на півгодини.

4. Потім прямо на пекарської папері розкачати тонкі коржі.

5. Відразу обріжте коржі по одній формі. На тесті зробіть проколи вилкою.

6. Випікайте коржі при 180-200 градусах за 5-7 хвилин.

7. У каструлю всипте цукор і подрібнені горіхи. Влийте сік.

8. Доведіть вміст каструлі до кипіння, потім поступово всипте манну крупу, перемішайте.

9. Зніміть каструлю з вогню, охолодіть крем і збийте його блендером.

10. Коржі промажте кремом і складіть їх один на одного. Один корж подрібніть в крихту і посипати нею торт.

11. Торт поставте в холодильник для просочення на 6-8 годин. Пісний «Наполеон» виходить м’яким і досить соковитим.

Приємного апетиту!