Майонез з авокадо
Майонез з авокадо являє собою шикарну заправку для салатів і намазки для бутербродів. Ароматний майонез ідеальний для тих, хто береже фігуру і дотримується посту. Ті, хто не вживають продукти тваринного походження, можуть їсти пісний майонез на постійній основі.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 4
Склад:
- Авокадо – 200 гр.
- Масло рослинне рафіноване – 190 мл
- Лимонний сік – 30 мл
- Гірчиця діжонська – 20 гр.
- Сушений розмарин – 1 гр.
- Сушений базилік – 1 гр.
- Цукор-пісок – 20 гр.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Зберіть продукти для пісного майонезу. Авокадо вимийте і обсушіть.
Крок 2. Авокадо розділіть навпіл, приберіть кісточку і зніміть шкірку. М’якоть поріжте на частини і складіть в миску. Пробийте занурювальним приладом. Тонкою цівкою наливайте масло, продовжуйте збивати блендером.
Крок 3. Насипте цукор, сіль, сушений розмарин і базилік. Вичавіть лимонний сік. Здобріть гірчицею. Збивайте пару хвилин занурювальним приладом, не відриваючи ніжку від дна. Або розмішайте віночком.
Крок 4. Готовий соус зберігайте в герметичній ємності в холодильнику. Не рекомендую зберігати соус більше тижня. Процес приготування нескладний, тому немає необхідності готувати соус про запас. Використовуйте за призначенням.
Крок 5. Їжте без шкоди для фігури і насолоджуйтеся. Приємного насолоди!