Покроковий рецепт приготування пісного супу з вермішеллю
В каструлі відварюється картопля, після чого туди додається зажарка з лука з морквою і зелень. Потім суп доводиться до кипіння, знімають з вогню, настояти під кришкою 10-15 хвилин, розливається по тарілках і подається до столу. Виходить смачне і корисне блюдо.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порції – 5.
Склад:
- Картопля – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Вермішель – 50 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Вода питна – 1.5-2 л
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Зелень свіжа – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Для початку очищаємо картоплю, добре промиваємо під проточною водою, нарізаємо кубиками середнього розміру, перекладаємо в каструлю і заливаємо холодною водою. Відправляємо все на вогонь, додаємо сіль, доводимо до кипіння і варимо до готовності.
Крок 2. В цей час готуємо зажарку. Моркву очищаємо і натираємо на крупній тертці. Ріпчасту цибулю нарізаємо невеликими кубиками. На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо овочі на невеликому вогні до м’якості.
Крок 3. У каструлю з майже готовим картоплею додаємо будь-які спеції, засмажку з цибулі з морквою і продовжуємо варити до готовності.
Крок 4. В кінці засипаємо в суп, вермішель, додаємо подрібнену свіжу зелень, доводимо до кипіння і вимикаємо вогонь через пару хвилин, після чого накриваємо каструлю кришкою і даємо страві настоятися 10-15 хвилин, щоб приготувалася вермішель.
Крок 5. Розливаємо готовий пісний суп з вермішеллю по тарілках і подаємо до столу в якості обіду. Приємного апетиту!