Пісний суп – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування пісного супу з вермішеллю

В каструлі відварюється картопля, після чого туди додається зажарка з лука з морквою і зелень. Потім суп доводиться до кипіння, знімають з вогню, настояти під кришкою 10-15 хвилин, розливається по тарілках і подається до столу. Виходить смачне і корисне блюдо.

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порції – 5.

Склад:

  • Картопля – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Вермішель – 50 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Вода питна – 1.5-2 л
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Зелень свіжа – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Для початку очищаємо картоплю, добре промиваємо під проточною водою, нарізаємо кубиками середнього розміру, перекладаємо в каструлю і заливаємо холодною водою. Відправляємо все на вогонь, додаємо сіль, доводимо до кипіння і варимо до готовності.

Крок 2. В цей час готуємо зажарку. Моркву очищаємо і натираємо на крупній тертці. Ріпчасту цибулю нарізаємо невеликими кубиками. На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо овочі на невеликому вогні до м’якості.

Крок 3. У каструлю з майже готовим картоплею додаємо будь-які спеції, засмажку з цибулі з морквою і продовжуємо варити до готовності.

Крок 4. В кінці засипаємо в суп, вермішель, додаємо подрібнену свіжу зелень, доводимо до кипіння і вимикаємо вогонь через пару хвилин, після чого накриваємо каструлю кришкою і даємо страві настоятися 10-15 хвилин, щоб приготувалася вермішель.

Крок 5. Розливаємо готовий пісний суп з вермішеллю по тарілках і подаємо до столу в якості обіду. Приємного апетиту!