Пісний суп – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати смачний пісний суп харчо?

В каструлі відварюється картопля з рисом. Далі туди відправляється зажарка з цибулі, моркви, томатної пасти, води, солі, перцю і сухий аджики. Потім додається в суп зелень, часник, після чого він розливається по тарілках і подається до столу на обід.

Час готування: 1 год.

Час приготування: 20 хв.

Порції – 6.

Склад:

  • Картопля – 500 гр.
  • Рис – 0.5 склянки
  • Зелень свіжа – 1 пучок.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • томатна Паста – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Приправа Аджика – 1 ст. л.
  • Вода питна – 3 л
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. В підходящу каструлю наливаємо воду і ставимо її на вогонь закипати. В цей час очищаємо картоплю й нарізаємо його середніми кубиками. Рис ретельно промиваємо під проточною водою. Далі відправляємо все в киплячу воду.

Крок 2. Лук очищаємо і дрібно нарізаємо. Морква також очищаємо, промиваємо і натираємо на крупній тертці. На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому овочі до м’якості.

Крок 3. Тепер додаємо до них томатну пасту, трохи води і перемішуємо. Потім додаємо сіль з чорним меленим перцем за смаком і столову ложку сухої аджики.

Крок 4. Готову зажарку знімаємо з вогню і відправляємо її в каструлю з рисом і картоплею. Все перемішуємо.

Крок 5. Зелень добре промиваємо, подрібнюємо ножем і додаємо в суп після того, як приготуються картопля з рисом. Слідом додаємо подрібнений часник, пробуємо на сіль і вимикаємо вогонь.

Крок 6. Готовий пісний суп харчо розливаємо по тарілках і подаємо до столу в якості обіду. Приємного апетиту!