Домашню піцу можна приготувати з різними начинками. Ми пропонуємо вам грибний варіант. Ароматний і поживний продукт відмінно поєднується з сиром, овочами, куркою або ковбасою. Спробуйте яскраву кулінарну збірку з 8-і покрокових рецептів з докладним описом процесу.
Домашня піца з грибами в духовці
Смачну домашню піцу з грибами нескладно приготувати в домашніх умовах. Використовуйте для цього перевірений рецепт на тонкому хрусткому тесті. Порадуйте своїх рідних.
Інгредієнти на
8 порц.
- Печериці свіжі 300 гр.
- Сир 200 гр. напівтвердий
- Томатний соус 5 ст. л.
- Орегано 1 ч. л.
- Олія оливкова 1 ст. л.
- Для тіста:
- Борошно 200 гр.
- Вода 125 мл
- Сухі дріжджі 5 гр.
- Сіль ½ ч. л.
- Олія оливкова 2 ст. л.
Процес приготування:
- Як приготувати піцу з грибами в домашніх умовах? Спочатку готуємо тісто. Дріжджі розмішуємо в трьох столових ложках теплої води. Залишаємо на 15 хвилин.
- У глибоку миску просіваємо борошно з сіллю. Робимо в ній невелике поглиблення. Вливаємо сюди дріжджову суміш і воду, що залишилася. Починаємо вимішувати.
- Тісто доповнюємо оливковою олією.
- Знову вимішуємо, закриваємо харчовою плівкою і залишаємо на 1 годину в теплому місці.
- Через час тонко розкачуємо готове тісто і кладемо його на деко з пергаментом.
- В цей час натираємо сир і тонко нарізаємо печериці.
- Обмазуємо основу томатною пастою, посипаємо орегано. Тут розміщуємо гриби і сир. Випікаємо 15 хвилин при температурі 200 градусів.
- Готову грибну піцу збризкуємо оливковою олією, ділимо на порції і подаємо до столу.
