Піца з грибами – 8 рецептів в духовці в домашніх умовах з покроковими фото

Домашня піца з лісовими грибами

Ароматна домашня піца виходить з начинкою з лісових грибів. Таке частування обов’язково сподобається вашим рідним. Також просте у виконанні страва порадує яскравим смаком і поживністю.

Час приготування: 35 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 6 ст. л.
  • Яйце – 7 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Майонез – 6 ст. л.
  • Молоко – 1,2 склянки
  • Гриби опеньки лісові – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Помідор – 300 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку займемося тестом. У глибоку миску просіваємо борошно з сіллю.

Крок 2. Розбиваємо сюди чотири яйця і вливаємо майонез. Вимішуємо тісто до однорідності.

Крок 3. Підготуємо продукти для начинки. Гриби можна використовувати сушені або свіжі. Сушені гриби треба заздалегідь вимочити у воді.

Крок 4. Тісто викладаємо на деко.

Крок 5. На нього кладемо заздалегідь подрібнені й обсмажені лісові гриби з цибулею.

Крок 6. Сюди ж кладемо шматочки помідорів.

Крок 7. Заливаємо начинку збитими яйцями з молоком. Посипаємо меленим перцем і готуємо 15 хвилин при температурі 200 градусів.

Крок 8. Ситна піца в домашніх умовах готова. Пробуйте!