Повидло з яблук зі згущеним молоком «Неженка» на зиму
Оригінальний десерт для вашого домашнього столу – яблучне повидло «Неженка» зі згущеним молоком. Таке частування сподобається і дорослим, і дітям. Використовуйте рецепт для ваших зимових заготовок.
Час приготування: 50 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 1 л.
Інгредієнти:
- Яблуко – 2 кг
- Молоко згущене – 400 мл
- Вода – 100 мл
Процес приготування:
1. Підготуємо інгредієнти. Яблука добре промиваємо.
2. Далі акуратно видаляємо серцевину, решту ділимо на дрібні часточки.
3. Занурюємо продукт в каструлю з водою.
4. Кип’ятимо і варимо вміст близько 20 хвилин.
5. Далі заготівлю подрібнюємо заглибним блендером. Повинна вийти ніжна кашка.
6. Поступово вводимо згущене молоко і продовжуємо збивати.
7. Відправляємо заготівлю назад на плиту і доводимо до кипіння.
8. Смачне повидло з яблук і згущеного молока готово. Розливайте по банкам і закрийте кришками.