Повидло з яблук на зиму – 10 простих рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Повидло з яблук зі згущеним молоком «Неженка» на зиму

Оригінальний десерт для вашого домашнього столу – яблучне повидло «Неженка» зі згущеним молоком. Таке частування сподобається і дорослим, і дітям. Використовуйте рецепт для ваших зимових заготовок.

Час приготування: 50 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 1 л.

Інгредієнти:

  • Яблуко – 2 кг
  • Молоко згущене – 400 мл
  • Вода – 100 мл

Процес приготування:

1. Підготуємо інгредієнти. Яблука добре промиваємо.

2. Далі акуратно видаляємо серцевину, решту ділимо на дрібні часточки.

3. Занурюємо продукт в каструлю з водою.

4. Кип’ятимо і варимо вміст близько 20 хвилин.

5. Далі заготівлю подрібнюємо заглибним блендером. Повинна вийти ніжна кашка.

6. Поступово вводимо згущене молоко і продовжуємо збивати.

7. Відправляємо заготівлю назад на плиту і доводимо до кипіння.

8. Смачне повидло з яблук і згущеного молока готово. Розливайте по банкам і закрийте кришками.