Корисні сирники з сиру з родзинками без цукру
Сирники – це прекрасний варіант сніданку, який не вимагає багато часу, сил і брудного посуду. До того ж, страва, приготована за цим рецептом, не тільки смачне, але ще і дуже корисне і низькокалорійне.
Час готування – 35 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Сир – 500 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Родзинки – 150 гр.
- Борошно – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Основа сирників – сир. Для їх приготування краще брати продукт з мінімальною жирністю, так як відсоток вологи буде зовсім невеликим. Першим ділом пропускаємо нашу основу через м’ясорубку (можна перетерти через дрібне сито).
2. До насиченого киснем сиру засипаємо 150 грам заздалегідь промитих родзинок.
3. В ту ж тару вбиваємо одне середнє яйце.
4. І наостанок засипаємо дві ложки просіяного борошна і ретельно перемішуємо всі інгредієнти.
5. Отриману масу ділимо на рівні «колобочкі», викладаємо їх на поверхню, злегка присипану борошном, і починаємо формувати майбутні сирники (робити це краще всього вологими руками).
6. Обсмажуємо на рослинному маслі близько 4-5 хвилин з кожного боку і в гарячому вигляді подаємо сирні коржики» до столу. Приємного апетиту!