Як зварити кашу з пшона з гарбузом в мультиварці?
Навариста і смачна каша, ідеально підходить для осінньої пори. Для такої каші краще всього використовувати мускатную гарбуз, вона не розповзається в мультиварці і виходить соковитою, але не водянистою.
Час готування: 60 хв
Час приготування: 15 хв.
Порцій – 6.
Склад:
- Крупа пшоняна – 2 мульт.ст.
- Гарбуз – 400 гр.
- Вода – 1 мульт.ст.
- Молоко – 8 мульт.ст.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Цукор – 4 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
Процес приготування:
1. Пшоняну крупу промиваємо, заливаємо окропом і залишаємо на 5 хвилин.
2. Гарбуз очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками.
3. Засипаємо крупу в чашу мультиварки.
4. Заливаємо крупу водою і молоком.
5. Ретельно все перемішуємо.
6. Засипаємо в каструлю цукор.
7. Також додаємо сіль.
8. Нарізаємо масло невеликими шматочками і теж додаємо в кашу.
9. І акуратно додаємо гарбуз.
10. Накриваємо каструлю кришкою.
11. Вибираємо режим «Молочна каша».
12. Після звукового сигналу відкриваємо мультиварку і перемішуємо кашу.
13. Вибираємо режим «Підтримання тепла» і залишаємо настоюватися ще 15 хвилин.
14. Подаємо кашу в гарячому вигляді. Приємного апетиту!