Пшоняна каша на воді – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Простий рецепт каші з пшона, приготовленої в духовці

Якщо у вас було сільське дитинство, то ви точно пробували пшоняну кашу, приготовану в духовці. Найбільш близьким за смаком виходить каша, приготовлена в духовці. Вона добре розварюється і з маслом виходить дуже смачною.

Час готування: 55 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Пшоно – 1 склянка
  • Вода – 3 склянки
  • Сіль – за смаком.
  • Масло вершкове – 60 гр.

Процес приготування:

1. Пшоно промивають до тих пір, поки вода не стане прозорою.

2. Викладіть пшоно в жароміцну форму.

3. Додайте сіль за смаком.

4. Масло наріжте кубиками і покладіть його зверху на крупу.

5. Потім влийте воду, щоб вона перевищувала рівень каші на 2-3 пальця. Накрийте форму фольгою і запікайте її в духовці при 180 градусах 35-40 хвилин.

6. Пшоняну кашу можна подавати окремо або як гарнір.

Приємного апетиту!