Простий рецепт каші з пшона, приготовленої в духовці
Якщо у вас було сільське дитинство, то ви точно пробували пшоняну кашу, приготовану в духовці. Найбільш близьким за смаком виходить каша, приготовлена в духовці. Вона добре розварюється і з маслом виходить дуже смачною.
Час готування: 55 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Пшоно – 1 склянка
- Вода – 3 склянки
- Сіль – за смаком.
- Масло вершкове – 60 гр.
Процес приготування:
1. Пшоно промивають до тих пір, поки вода не стане прозорою.
2. Викладіть пшоно в жароміцну форму.
3. Додайте сіль за смаком.
4. Масло наріжте кубиками і покладіть його зверху на крупу.
5. Потім влийте воду, щоб вона перевищувала рівень каші на 2-3 пальця. Накрийте форму фольгою і запікайте її в духовці при 180 градусах 35-40 хвилин.
6. Пшоняну кашу можна подавати окремо або як гарнір.
Приємного апетиту!