Пшоняна каша з гарбузом на молоці – 9 рецептів з фото покроково

Дуже смачний рецепт пшоняної каші на кокосовому молоці

Пшоняна каша на кокосовому молоці – це дуже цікавий і шалено смачний рецепт всім знайомою каші. Кокосове молоко додасть страві особливий аромат і зробить його ще апетитніше. Діти точно будуть без розуму від такого ласощі!

Порції: 4

Час готування: 40 хв.

Інгредієнти:

  • Пшоно – 250 мл
  • Кокосове молоко – 500 мл
  • Гарбуз – 150 гр.
  • Цукор – за смаком

Процес приготування:

1. Гарбуз промити, зрізати шкірку і нарізати її невеликими кубиками.

2. Крупу промиваємо теплою водою.

3. Перекладаємо гарбуз і пшоно в каструлю, заливаємо водою так, щоб продукти були трохи закриті, ставимо на плиту. Варимо приблизно 10 хв. після закипання.

4. Після цього зливаємо воду і заливаємо кокосове молоко. Додаємо цукор і перемішуємо. Знову ставимо кашу на плиту.

5. Варимо кашу ще 15-20 хв. до повної готовності.

Приємного апетиту!