Дуже смачний рецепт пшоняної каші на кокосовому молоці
Пшоняна каша на кокосовому молоці – це дуже цікавий і шалено смачний рецепт всім знайомою каші. Кокосове молоко додасть страві особливий аромат і зробить його ще апетитніше. Діти точно будуть без розуму від такого ласощі!
Порції: 4
Час готування: 40 хв.
Інгредієнти:
- Пшоно – 250 мл
- Кокосове молоко – 500 мл
- Гарбуз – 150 гр.
- Цукор – за смаком
Процес приготування:
1. Гарбуз промити, зрізати шкірку і нарізати її невеликими кубиками.
2. Крупу промиваємо теплою водою.
3. Перекладаємо гарбуз і пшоно в каструлю, заливаємо водою так, щоб продукти були трохи закриті, ставимо на плиту. Варимо приблизно 10 хв. після закипання.
4. Після цього зливаємо воду і заливаємо кокосове молоко. Додаємо цукор і перемішуємо. Знову ставимо кашу на плиту.
5. Варимо кашу ще 15-20 хв. до повної готовності.
Приємного апетиту!