Пиріг з капустою і яйцем – 6 рецептів в духовці з покроковими фото

Смачний і хрусткий пиріг з капустою і яйцем в домашніх умовах

Хрусткий домашній пиріг з начинкою з капусти і яєць можна швидко і легко приготувати на листковому тісті. Випічка вийде рум’яної зовні і неймовірно соковитим всередині. Спробуйте!

Час готування: 1 год

Час приготування 40 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Тісто листкове – 0,5 кг
  • Капуста білокачанна – 700 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Спочатку відварюємо курячі яйця для начинки і даємо їм охолонути.

2. Промиваємо білокачанну капусту дрібно нарізаємо її ножем.

3. Прогріваємо сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо на ньому капусту до м’якого стану. Можна влити трохи води.

4. В цей час розкачуємо листкове тісто і ділимо його на дві частини.

5. Охолоджені яйця натираємо на тертку і викладаємо їх у капусті. Солимо вміст і гарненько його розмішуємо.

6. На деко кладемо одну частину тіста. Розподіляємо по ній теплу начинку.

7. Щільно закриваємо продукти іншою частиною тіста.

8. Обмазуємо блюдо розтопленим вершковим маслом.

9. Якщо є залишки тесту, то можна їм прикрасити верхівку пирога.

10. Ставимо форму в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо близько 40 хвилин.

11. Пиріг готовий! Його слід трохи остудити, розділити на порції і подавати до столу!