Пиріг з листкового тіста у вишнею – 5 рецептів в духовці з покроковими фото

Швидкий і дуже смачний вишневий пиріг з готового листкового тіста

Просте і яскраве за смаком частування для вашого чаювання – листковий пиріг з вишневою начинкою. Швидкий спосіб приготувати десерт – використовувати готове тісто. Оцініть цікаву ідею в домашніх умовах.

Час готування: 1 год

Час приготування: 35 хвилин

Порцій – 8

Склад:

  • Тісто листкове – 400 гр.
  • Вишня – 350 гр.
  • Цукор – 60 гр.
  • Крохмаль – 30 гр.
  • Пудра цукрова – для прикраси.

Процес приготування:

1. Готове листкове тісто заздалегідь розморожуємо. Підготуємо і інші інгредієнти.

2. Очищаємо вишню від кісточок і викладаємо в каструлю з цукром. Доводимо до кипіння і розмішуємо.

3. З ягідної суміші зливаємо трохи соку. Розмішуємо в ньому крохмаль.

4. Ретельно розмішуємо масу.

5. Перелити сік з крохмалем назад в каструлю.

6. Варимо 1-2 хвилини і прибираємо з вогню.

7. Тісто розгортаємо і поділяємо на дві частини. Одну частину кладемо на деко з фольгою. Обмазуємо продукт вишневою начинкою.

8. З другої частини тіста формуємо декоративну сіточку.

9. Накриваємо сіткою з тіста начинку. Випікаємо блюдо 35 хвилин при температурі 180 градусів.

10. Готовий пиріг викладаємо на блюдо. Обсипаємо його цукровою пудрою і подаємо до столу.