Пиріжки з листкового тіста — випічка, яка стане відмінним доповненням до чаю, кефіру або томатного соку. Начинка для пиріжків підійде абсолютно будь-яка: м’ясна, фруктова, з гарбузом, грибами, сиром і згущеним молоком. Повітряні листкові пиріжки можна приготувати до сніданку, обіду або вечері.
Пиріжки з листкового дріжджового тіста в духовці
Для того, щоб приготувати пиріжки з листкового тіста на дріжджах, потрібно не так вже й багато часу, якщо використовувати готовий продукт. Начинка для пиріжків може бути будь-якою. У цьому рецепті ми будемо використовувати в якості начинки квашену капусту.
Інгредієнти на
6 порц.
- Тісто листкове дріжджове 460 гр.
- Квашена капуста 380 гр.
- Цибуля ріпчаста 120 гр.
- Томатна паста 30 гр.
- Жовток 1 шт.
- Олія рослинна 25 мл
- Борошно 5 гр.
- Кунжут 20 гр.
- Цукор-пісок 20 гр.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Процес приготування:
- Як спекти пиріжки з листкового тіста в духовці? Квашену капусту спочатку позбавляє від соку: злегка віджимаємо її руками. Потім нарізаємо дрібними шматочками.
- Очищену цибулину ріжемо навпіл. Потім нарізаємо кожну половинку тонкими півкільцями.
- У на плиті сковороду вливаємо олію. Нагріваємо його. Обсмажуємо в олії цибулю до появи золотистого кольору.
- Викладаємо в ємність кислу капусту. Присмачую масу сіллю, цукром і чорним меленим перцем. Додаємо томатну пасту і обсмажуємо інгредієнти 25 хвилин, постійно помішуючи.
- Коли капуста стане м’якою, вимикаємо плиту і залишаємо начинку на час, щоб вона встигла охолонути. Беремо розморожене дріжджове тісто. Розкачуємо його в пласт качалкою до необхідного розміру. Тісто розрізаємо на квадратики. Щоб воно не порвалося під час запікання, не робіть шматочки занадто маленькими.
- Рівно по центру кожного квадратика викладаємо невелику порцію начинки. Розбиваємо яйце і відокремлюємо білок від жовтка. Змащуємо жовтком краю кожного квадратика з допомогою кулінарної кисті.
- Беремо гострий край кожного квадратика і підтягуємо його до протилежного краю (повинен вийти трикутник). Защипуємо кожен пиріжок по краях. За бажанням, пиріжки можна сформувати по-іншому (наприклад, зробити їх у формі конвертика).
- Всипаємо невелику кількість борошна в маленьке блюдечко. Беремо вилку і кладемо її зубці в борошно. Прикладаємо зубці в борошні до країв пиріжків, формуючи таким чином гарний візерунок.
- Розігріваємо духовку (встановлюємо температуру 200 градусів). Вистилаємо дно дека папером для випічки. Викладаємо пиріжки. Ставимо деко з заготовками в холодильник на 10 хвилин. Змащуємо пиріжки залишками яєчного жовтка. Проколюємо виделкою в декількох місцях. Посипаємо заготовки кунжутом.
- Відправляємо деко з пиріжками в духову шафу. Випікаємо заготовки 20 хвилин. Коли заготовки підрум’яняться, вимикаємо духовку і дістаємо деко. Викладаємо пиріжки в глибоку тарілку і даємо їм охолонути перед подачею до столу.
Приємного апетиту!
Як спекти пиріжки з листкового бездріжджового тіста в духовці?
Спробуйте смачні пишні пиріжки з листкового тіста, приготовленого без додавання дріжджів. Начинкою для пиріжків послужать соковиті солодкі ананаси – можна використовувати як консервовані так і свіжі плоди.
Час готування – 1 ч.
Час приготування – 30 хв.
Кількість порцій – 4.
Склад:
- Тісто листкове бездріжджове – 480 гр.
- Ананаси – 320 гр.
- Цукор – 85 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 8 гр.
- Жовток яєчний – 1 шт.
- Молоко – 20 мл
- Вода – 25 мл
Процес приготування:
Крок 1. Ананаси для приготування пиріжків можуть бути як свіжими, так і консервованими. Нарізаємо скибочки невеликими кубиками.
Крок 2. Викладаємо нарізані ананаси в невелику каструльку. Посипаємо їх цукром. Кількість цукру регулюємо в залежності від уподобань. Включаємо плиту і ставимо на неї ємність з ананасами. Тушкуємо інгредієнт, поки він не стане м’яким.
Крок 3. В окремій ємності змішуємо воду (очищену) і кукурудзяний крохмаль. Як тільки ананаси пустять сік, заливаємо суміш в каструльку і перемішуємо масу. Сік ананасів повинен стати густим. Вимикаємо плиту і залишаємо начинку в спокої до тих пір, поки вона не охолоне. Тим часом беремо листкове тісто і розгортаємо його в тонкий пласт (не більше трьох міліметрів завтовшки).
Крок 4. Тісто розрізаємо на 5 однакових смужок і викладаємо на кожну з них начинку (до половини заготовки). Накриваємо начинку другою частиною тіста і защипуємо краю пиріжків пальцями або за допомогою виделки (з боку ручки). Дно деко застеляємо папером для випічки. Викладаємо пиріжки.
Крок 5. Вливаємо в окрему ємність молоко. Додаємо жовток до молока, перемішуємо інгредієнти. Розігріваємо духовку (встановлюємо температуру 220 градусів). Змащуємо сумішшю пиріжки. Надрізаємо пиріжки і посипаємо цукром.
Крок 6. Ставимо деко з заготовками в духовку на 20 хвилин. Через годину дістаємо пиріжки і перекладаємо їх у глибоку тарілку або блюдо. Даємо охолонути.
Приємного апетиту!
Домашні пиріжки з листкового тіста з яблуками
Те, що листкове тісто продається в будь-якому продуктовому магазині, значно спрощує життя багатьох господинь, адже з нього можна приготувати величезну кількість страв. В тому числі і пиріжки. Потрібно тільки виготовити начинку.
Час готування – 1 ч.
Час приготування – 40 хв.
Кількість порцій – 20.
Склад:
- Тісто листкове – 500 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Яблуко – 600-700 гр.
- Цукор – за смаком.
- Кориця – за смаком.
- Ванілін – 1 щіпка.
- Крохмаль кукурудзяний – 65 гр.
- Борошно для розкачування тіста.
Процес приготування:
Крок 1. Необхідну кількість яблук спочатку вимиваємо проточною водою, а потім насухо обтираем рушником. Зрізаємо яблучну шкірку ножем. Видаляємо плодоніжки і серцевину. Подрібнюємо плоди на кубики невеликого розміру.
Крок 2. Викладаємо яблука в глибоку ємність – миску або тарілку. Засипаємо їх цукром, корицею, кукурудзяним крохмалем. Додаємо щіпку ваніліну і перемішуємо.
Крок 3. Готове листкове тісто попередньо розморожуємо. Посипаємо борошном робочу зону і розкачуємо тісто в пласт невеликої товщини. Нарізаємо його квадратиками.
Крок 4. Викладаємо яблучну начинку рівно по центру кожного квадратика. Беремо гострий край заготовки і підтягуємо його до протилежного гострого краю, закріплюємо. Повинен вийти трикутник. Закріплюємо інші краї пальцями. З допомогою виделки робимо кілька проколів по центру пиріжків.
Крок 5. Розігріваємо духовку: встановлюємо температуру 180 градусів. Застеляємо дно дека папером для випічки. Поверх паперу викладаємо пиріжки. Ставимо деко з заготовками всередину духовки і випікаємо пиріжки 20 хвилин.
Приємного апетиту!
Смачні пиріжки з листкового тіста з м’ясним фаршем
В даному рецепті для приготування начинки ми будемо використовувати сирої яловичий фарш. Щоб м’ясо пропеклося рівномірно з тестом, ми будемо формувати невеликі пиріжки з мінімальною кількістю начинки.
Час готування – 1 ч. 15 хв.
Час приготування – 25 хв.
Кількість порцій – 12.
Склад:
- Тісто листкове – 250 гр.
- Фарш яловичий – 250 гр.
- Цибуля – ½ шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Жовток яєчний – 1 шт.
- Борошно для розкочування тіста.
Процес приготування:
Крок 1. Чисту робочу поверхню столу присипаємо невеликою кількістю борошна. Розкладаємо на столі листкове тісто і розгортаємо його в пласт невеликої товщини. Тісто розрізаємо на дві рівні смужки уздовж пласта (ширина кожної смуги – 15-18 сантиметрів).
Крок 2. Очищену цибулину ріжемо на дві рівні частини. Дрібно нарізаємо одну половинку цибулі. Беремо готовий яловичий фарш і викладаємо його в миску. Якщо ви будете використовувати домашній фарш, заздалегідь вимийте яловичу вирізку, промокніть паперовими рушниками, нарізати великими шматками і подрібнити за допомогою м’ясорубки. Викладаємо у фарш цибулю, додаємо сіль і перець. Перемішуємо масу. Викладаємо м’ясо по всій довжині тістових смужок.
Крок 3. Скачуємо тісто з фаршем в довгі рулетики. Нарізаємо їх заготовками (завдовжки приблизно 5 сантиметрів). Проколюємо пиріжки ножем або виделкою кілька разів.
Крок 4. Застеляємо дно дека папером для випічки. Викладаємо пиріжки. Розбиваємо яйце ножем і виливаємо білок в окрему ємність. Жовток покласти в інший посуд і злегка перемішуємо. За допомогою кулінарної кисті змащуємо верх кожного пиріжка яєчним жовтком.
Крок 5. Розігріваємо духовку до температури 180 градусів. Ставимо в духовку деко з пиріжками. Через 15 хвилин зменшуємо температуру до 140 градусів. Випікаємо заготовки ще 15-20 хвилин.
Крок 6. Дістаємо деко з пиріжками з духовки і перекладаємо їх у велику глибоку тарілку (можна використовувати страва). Даємо їм трохи охолонути.
Приємного апетиту!
Листкові пиріжки з капустою в домашніх умовах
Готові пиріжки виходять дуже смачними і ніжними. Їх можна подавати до столу як в холодному, так і в гарячому вигляді – з какао або чаєм. Тісто для приготування страви підійде як дріжджове, так і бездріжджове.
Час готування – 4 ч. 40 хв.
Час приготування – 45 хв.
Кількість порцій – 16.
Склад:
- Тісто листкове бездріжджове – 500 гр.
- Капуста – 400 гр.
- Цибуля – 150 гр.
- Яйця – 2 шт.
- Кунжут – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Вода – для начинки.
- Борошно – для формування пиріжків.
Процес приготування:
Крок 1. Заздалегідь розморожуємо необхідну кількість тіста (у кімнатних умовах близько трьох годин). Качан капусти спочатку звільняємо від верхніх листків, а потім вирізаємо качан. Шаткуємо капусту гострим ножем не дуже крупно. Злегка мнемо руками.
Крок 2. Викладаємо капусту в окрему миску. Тепер її необхідно обдати окропом: для цього потрібно закип’ятити невелику кількість води і залити нею капусту, тоді вона стане більш ніжною.
Крок 3. Ставимо на плиту сковороду з рослинним маслом. Розігріваємо його. Очищену цибулю дрібно нарізаємо, а потім викладаємо в масло разом з капустою. Солимо масу, перчимо й перемішуємо. Накриваємо ємність кришкою і тушкуємо начинку близько 30-35 хвилин, постійно помішуючи. Якщо капуста почне пригорати, додайте трохи води.
Крок 4. Обидва вбиваємо яйця в миску і збовтуємо виделкою або вінчиком. Залишаємо трохи яєчної маси для змащування пиріжків, а іншу частину додаємо в масу з капусти та цибулі. Перемішуємо начинку, тушкуємо ще одну хвилину, а потім прибираємо вогонь і даємо масі охолонути.
Крок 5. Розкачуємо тісто в пласт не більше двох міліметрів товщиною. Потім розрізаємо його на дві рівні половинки. Кожну половинку ділимо на квадратики. З кожної половинки тесту повинно вийти 8 квадратиків.
Крок 6. По центру кожного квадрата викладаємо столову ложку начинки (з верхом). Висипаємо невелику кількість борошна в піалу. Вмочаємо в ній зубчики вилки і з її допомогою кріпимо краю пиріжків. Вистилаємо Дно дека папером для випічки. Поверх неї поміщаємо пиріжки і змащуємо їх яєчної масою за допомогою кулінарної кисті.
Крок 7. Розігріваємо духовку до температури 180 градусів. Посипаємо пиріжки кунжутом. Ставимо деко з заготовками всередину духовки на 15-20 хвилин. Потім виймаємо деко з готовими пиріжками з духовки і викладаємо заготовки на блюдо.
Приємного апетиту!
Пиріжки з листкового тіста з цибулею і яйцем
Перед тим, як почати готувати пиріжки, слід дати тісту повністю відтанути в умовах кімнатної температури. Якщо розморозити його неправильно, шари будуть порушені і пиріжки вийдуть не такими смачними.
Час готування – 4 ч. 10 хв.
Час приготування – 30 хв.
Кількість порцій – 15-20 шт.
Склад:
- Тісто дріжджове листкове – 800 гр.
- Яйця – 4 шт.
- Цибуля зелена – 500 гр.
- Масло вершкове – 70 гр.
- Масло рослинне – 1-2 ст. л
- Борошно – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Дістаємо готове тісто з холодильника. Викладаємо його на обробну дошку. Відрізаємо шматок харчової плівки і накриваємо їм тісто. Чекаємо повного відтавання основи для пиріжків.
Крок 2. Беремо 3 яйця і поміщаємо їх у невелику каструльку. Заливаємо водою. Доводимо рідину до кипіння на плиті і варимо яйця протягом десяти хвилин. Зливаємо окріп в раковину і заливаємо яйця холодною водою. Остуджуємо їх і очищаємо від лушпиння.
Крок 3. Зелена цибуля промиваємо проточною водою і викладаємо поверх паперових рушників, щоб обсох. Нарізаємо цибулю невеликими кільцями з допомогою ножа.
Крок 4. В окремій ємності розтоплюємо шматочок вершкового масла. Яйця рубаємо ножем на дрібні шматочки (їх можна розім’яти товкачкою). Викладаємо цибулю і яйця в окрему миску. Поливаємо масу розтопленим вершковим маслом, приправляємо сіллю і перцем. Ретельно перемішуємо.
Крок 5. Присипаємо борошном робочу зону столу. Викладаємо тісто і розгортаємо його в пласт (5-7 міліметрів). Беремо склянку або будь-яку форму круглої форми. Вирізаємо круглі коржі.
Крок 6. Застеляємо деко папером для випічки. Викладаємо по центру кожної коржі начинку і защипуємо краю пиріжків пальцями. Перекладаємо заготовки на деко.
Крок 7. Розігріваємо духовку при температурі 220 градусів. Яйце, що залишилося, вбиваємо в невелику миску і перемішуємо. Потім за допомогою кулінарної кисті змащуємо пиріжки яєчною масою. Ставимо деко з заготовками в духовку. Випікаємо 20-25 хвилин.
Приємного апетиту!
Простий і смачний рецепт листкових пиріжків з сиром
Пиріжки з листкового тіста з хрусткою скоринкою можуть легко замінити хліб. Крім сиру, в начинку можна додати будь-яку зелень, часник і смажену цибулю. Однак навіть з простою сирною начинкою пиріжки виходять дуже ситними і ароматними.
Час готування – 2 ч. 25 хв.
Час приготування – 35 хв.
Кількість порцій – 10.
Склад:
- Тісто листкове дріжджове – 450 гр.
- Масло вершкове для змащування пиріжків.
- Сир сирний – 100 гр.
- Сир напівтвердий або твердий – 100 гр.
- Зелень (петрушка або кріп) – за смаком.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно для розкочування тіста.
Процес приготування:
Крок 1. Спочатку дістаємо з морозильної камери листкове тісто (за 1-1,5 години до початку приготування пиріжків). Перші 40 хвилин тісто розморожуємо прямо в упаковці в умовах кімнатної температури. Час, що залишився тісто розморожуємо без упаковки.
Крок 2. Займемося приготуванням начинки. Напівтвердий і сирний сир натираємо на крупній тертці в тарілку. Зелень – кріп або петрушку – вимиваємо проточною водою і струшуємо, а потім дрібно нарізаємо. Вбиваємо в начинку яйце. Якщо ви вибрали сир низької жирності, він буде сухуватим. У такому разі слід додати у масу трохи сметани.
Крок 3. Присипаємо робочу зону столу борошном. Розкачуємо тісто і нарізаємо його на прямокутники. Повинно вийти 10 штук. Начинку також ділимо на 10 порцій. Викладаємо її на смужки і скріплюємо пиріжків дуже щільно, щоб пиріжки не розкрилися. Занурюємо пальці в борошно і ще раз скріплюємо пиріжків.
Крок 4. Надрізаємо кожен пиріжок ножем. Робимо по три розрізу впоперек кожної заготовки. Застеляємо дно дека папером для випічки і викладаємо на неї пиріжки.
Крок 5. Розігріваємо духовку до 35 градусів. Ставимо деко всередину духовки. Трохи нижче вміщуємо деко з високими бортиками. У нього заздалегідь потрібно налити гарячу воду. Тушкуємо пиріжки 20 хвилин. Потім дістаємо їх з духовки, змащуємо вершковим маслом і повертаємо назад. Збільшуємо температуру до 180 градусів і випікаємо пиріжки ще 20-25 хвилин.
Крок 6. Готові пиріжки перекладаємо на тарілку або блюдо. Чекаємо кілька хвилин до повного охолодження. Подаємо до супу або бульйону.
Приємного апетиту!
Ситні пиріжки з листкового тіста з картоплею
Листкове тісто відмінно поєднується з начинкою будь-якого виду – як із солоної, так і солодкою. З начинкою з картоплі пиріжки виходять дуже ніжними і поживними. За бажанням, в картопляну масу можна додати обсмажені гриби, ковбасу або яйця.
Час готування – 3 ч. 10 хв.
Час приготування – 40 хв.
Кількість порцій – 8.
Склад:
- Листкове тісто – 200гр.
- Картопля – 250гр.
- Сир плавлений – 100 гр.
- Цибуля сушена – 0,25 ч. л.
- Жовток яєчний – 1 шт.
- Кунжут чорний – 0,25 ч. л.
- Сіль – 0,25 ч. л.
- Перець чорний мелений –за смаком.
- Кріп – 1 пучок.
Процес приготування:
Крок 1. Листкове тісто дістаємо з холодильника за 2 години до початку приготування пиріжків. Звільняємо його від упаковки і розкладаємо на робочій поверхні столу. Прикриваємо тісто харчовою плівкою, щоб не обвітрилося.
Крок 2. Промиваємо картопля проточною водою і обрізаємо шкірку. Викладаємо коренеплоди в каструлю і заливаємо холодною водою. Ставимо ємність на плиту і варимо картоплю до м’якості. Зливаємо гарячу воду в раковину і перекладаємо картопля з каструлі в глибоку миску. Розминаємо його виделкою.
Крок 3. Плавлений сирок натираємо на крупній тертці. Висипаємо в начинку сушену цибулю і сіль. Кріп вимиваємо і промачиваем паперовим рушником. Дрібно нарізаємо. Відправляємо в начинку і перемішуємо.
Крок 4. Розкачуємо листкове тісто в пласт. Робимо це в одному напрямку. Викладаємо половину начинки. Ущільнюємо її руками, щоб за формою маса нагадувала валик.
Крок 5. Проробляємо те ж саме з іншим пластом. Закручуємо тісто з начинкою в рулети і закріплюємо краю дуже щільно, щоб начинка не витікала. Розбиваємо яйце і розподіляємо жовток і білок по різних ємностях. Жовток злегка збовтуємо. За допомогою кулінарної кисті промазуємо їм поверхню рулетиків. Змочуємо лезо ножа водою і нарізаємо рулети на шматочки (довжиною 4-5 сантиметрів).
Крок 6. Перекладаємо шматочки на деко, дно якого застеляємо папером для випічки. Включаємо духовку розігріваємо її до температури 170 градусів. Посипаємо пиріжки кунжутом. Ставимо деко в духовку і тушкуємо пиріжки 15 хвилин до появи рум’яної скоринки.
Приємного апетиту!
Як приготувати пиріжки з листкового тіста з сиром?
Пиріжки з сиром – дуже ситна і смачна їжа. За бажанням сирну начинку можна розбавити улюбленими фруктами, ягодами і родзинками або зовсім виключити сир з начинки.
Час готування – 3 ч. 55 хв.
Час приготування – 25 хв.
Кількість порцій – 5.
Склад:
- Тісто листкове (листове) – 250 гр.
- Сир – 150 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор – за смаком.
- Ізюм – за бажанням.
- Борошно для розкачування тіста.
Процес приготування:
Крок 1. Листкове тісто розморожуємо в умовах кімнатної температури. Нарізаємо його шматочками квадратної форми (розмір – 8 на 8 сантиметрів).
Крок 2. Щоб тісто не прилипало до поверхні столу, присипаємо борошном робочу зону. Розкачуємо кожен шматочок з допомогою качалки.
Крок 3. Вимиваємо родзинки. Викладаємо сир в окрему ємність і додаємо до нього родзинки. Посипаємо масу цукром. Перемішуємо начинку. Викладаємо на одну половинку тіста чайну ложку начинки. На іншій половинці робимо три косих надрізу з допомогою ножа.
Крок 4. Половинкою тіста з надрізами накриваємо другу половинку – з начинкою. Защипуємо краю пиріжків як можна щільніше, щоб у процесі випікання пиріжки не розкрилися і начинка не випала.
Крок 5. Вбиваємо куряче яйце в окрему піалу. Злегка збовтуємо його виделкою. Застеляємо дно дека папером для випічки. Викладаємо пиріжки і змащуємо їх збитим яйцем з допомогою кулінарної кисті.
Крок 6. Розігріваємо духовку до температури 200-220 градусів. Ставимо деко з пиріжками всередину духовки. Випікаємо вироби 15 хвилин. Готовим пиріжкам даємо час на охолодження.
Приємного апетиту!
Покроковий рецепт пиріжків з листкового тіста з грибами
В даному рецепті в якості начинки будемо використовувати печериці, щоб в результаті отримати дуже смачні і ароматні пиріжки. Також ми доповнимо начинку цибулею і додамо насиченість запахом пиріжків, з допомогою кунжуту.
Час готування – 1 ч. 20 хв.
Час приготування – 40 хв.
Кількість порцій – 9.
Склад:
- Печериці – 400 гр.
- Цибуля-шалот – 1 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Розмарин свіжий – за смаком.
- Чебрець свіжий – за смаком.
- Тісто листкове – 1 упаковка.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Кунжут – за смаком.
- Масло вершкове – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Спочатку готуємо всі необхідні інгредієнти для приготування начинки: печериці, цибуля, часник, чебрець і розмарин.
Крок 2. У сковороді розтоплюємо вершкове масло. Очищаємо цибулю і часник від лушпиння. Нарізаємо їх дрібними кубиками. Викладаємо в сковороду і обсмажуємо: інгредієнти повинні стати прозорими.
Крок 3. Перебираємо гриби, промиваємо їх проточною водою і нарізаємо соломкою. Викладаємо до цибулі і часнику. Обсмажуємо продукти до повного випаровування води. Злегка промиваємо чебрець і розмарин. Витираємо їх паперовим рушником і дрібно нарізаємо. За хвилину до кінця смаження додаємо інгредієнти в сковороду разом з сіллю і чорним перцем, перемішуємо масу. Вимикаємо плиту.
Крок 4. Розкачуємо листкове тісто в пласт і розрізаємо на прямокутні шматочки (повинно вийти 9 штук). По центру кожного шматочка викладаємо начинку і защипуємо краю, формуючи пиріжки.
Крок 5. Застеляємо дно дека папером для випічки. Поміщаємо поверх неї пиріжки. Вбиваємо в окрему ємність яйце і злегка збовтуємо його виделкою. Покриваємо пиріжки яєчною сумішшю, використовуючи кулінарну кисть. Посипаємо заготовки кунжутом.
Крок 6. Розігріваємо духовку при температурі 170 градусів. Ставимо деко з пиріжками всередину і залишаємо на 20 хвилин. Готові пиріжки переміщаємо на тарілку і охолодити.
Приємного апетиту!