Пиріжки з цибулею і яйцем – 10 рецептів з покроковими фото

Ледачі пиріжки з яйцем і зеленою цибулею

Швидкий спосіб приготувати смачні домашні пиріжки – з ледачому рецептом. Оцініть яскравий варіант з начинкою з яєць і цибулі. Таке частування стане відмінним перекусом для всієї родини.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 8 шт.

Інгредієнти:

  • Борошно – 1,5 склянки
  • Кефір – 300 мл
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Яйце – 3 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Злегка підігріваємо кефір в мікрохвильовці і розчиняємо в ньому соду.

2. Розбиваємо сюди одне куряче яйце і збиваємо.

3. Додаємо просіяне борошно і дрібку солі. Розмішуємо рідке тісто до розбивання грудок.

4. Подрібнюємо зелений лук і опускаємо його в тісто.

5. Також додаємо дрібно порізані варені яйця.

6. Акуратно перемішуємо заготовку до рівномірного розподілу начинки.

7. Розігріваємо Сковороду з великою кількістю масла. За допомогою ложки занурюємо сюди тісто. Смажимо до золотистого відтінку з усіх боків.

8. Ледачі рум’яні пиріжки з яйцем і цибулею готові. Перед подачею можна промокнути їх серветкою для видалення зайвої олії.