Ледачі пиріжки з яйцем і зеленою цибулею
Швидкий спосіб приготувати смачні домашні пиріжки – з ледачому рецептом. Оцініть яскравий варіант з начинкою з яєць і цибулі. Таке частування стане відмінним перекусом для всієї родини.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 8 шт.
Інгредієнти:
- Борошно – 1,5 склянки
- Кефір – 300 мл
- Сода – 0,5 ч. л.
- Сіль – 1 щіпка.
- Яйце – 3 шт.
- Цибуля зелена – 1 пучок.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Злегка підігріваємо кефір в мікрохвильовці і розчиняємо в ньому соду.
2. Розбиваємо сюди одне куряче яйце і збиваємо.
3. Додаємо просіяне борошно і дрібку солі. Розмішуємо рідке тісто до розбивання грудок.
4. Подрібнюємо зелений лук і опускаємо його в тісто.
5. Також додаємо дрібно порізані варені яйця.
6. Акуратно перемішуємо заготовку до рівномірного розподілу начинки.
7. Розігріваємо Сковороду з великою кількістю масла. За допомогою ложки занурюємо сюди тісто. Смажимо до золотистого відтінку з усіх боків.
8. Ледачі рум’яні пиріжки з яйцем і цибулею готові. Перед подачею можна промокнути їх серветкою для видалення зайвої олії.